21. feb, 2013

Det är mycket nu!

Njoff!

Nu är jag frisk som en nötkärna! Det är tur det eftersom jag har ett hårt program nu i vår.

Den här veckan började jag två kurser 🤪. Först var det freestyle där matte S och jag dansar till häftig musik. Själv tyckte jag att vi skulle dansa till "en riktig djävla schlager" men Karin sa att alla skulle göra ett program till samma låt och jag fick inte välja. Det blir ju synd om de andra som är med när vi ska göra samma låt. Då får de finna sig att vara "i skuggan" av mig.

Jag fick en present av Karin från min farbror Ludde på kursen. Ludde som är halvbror med min pappa alltså om ni minns det. Det var en jättefin fluga att ha på sig. Jag är fruktansvärt stilig i den men det fattar ni nog utan att jag skriver det, ni vet ju hur snygg jag är "naken" 🙂.  Egentligen hade Ludde tänkt ha den själv men den var för stor till honom. Det krävdes en lika snygg men större kille och då var valet självklart att jag skulle få den. Zorro var avundsjuk men han är ju pygmé så det var ju helt uteslutet att den skulle passa honom. Ja, ni ser ju på bilden hur vacker jag är 😎. Alla som vill ha en signerad bild får höra av sig till mig.

Den andra kursen jag började på var fortsättningskurs i klicker. Den började min söta syster Zessa också. Förutom oss var det Sally som är Dansk gårdshund och kan tjuta som en tågvissla. Varje gång hon gör det får hon sitta bakom en filt och skämmas 😙. Sen var det Gaston, en staff som heter samma som pappa. Zessa gillade honom lite men det gjorde inte jag. Varje gång han rörde själv skällde jag på honom. Då slutade han röra sig och det var skönt 😋. Men sen var alla tvungna att röra sig och då fick jag så mycket att tänka på när vi övade så jag glömde bort honom. Matte bestämde att jag skulle lära mig "fnys" för det kan mamma. Det skulle läras in med "catching" metoden och eftersom jag första passet inte fnös en enda gång kunde hon aldrig "catcha" det 😀! Zessa skulle lära sig titta åt sidan vilket kallades "ignorera" och det gjorde hon över 50 gånger. Jag tror det var för att hon inte fått kvällsmat och var superhungrig! Matte E tror att det var för att hon är så smart. Jag vet inte om hon menade Zessa eller sig själv 🤔.

Matte E spelar wordfeud ibland och hon har inte förlorat en enda match sedan hon köpte en bok före jul som var en guide till att bli wordfeudproff. Innan hon läste den förlorade hon över hälften av alla matcher men nu är hon som en ny spelare. Hon säger att boken lärde henne tänka rätt! Synd den inte finns i andra varianter än wordfeud 😙.

Nej, nu ska jag sussa under täcket, slick på er alla från Bonzo

PS. matte E säger att bara det som står på latin ska vara kursivt men jag tror hon blivit lite hjärntvättad av allt kapp-skrivande så jag gör som jag tycker blir snyggast 🙂.

Kommentarer

yvonne

11.02.2014 15:46

Har en känsla av att jag är försent ute

men vill ändå säga grattis snyggeBonzo på födelsedagen

Yvonne

25.02.2013 17:57

Vill hemskt gärna ha ett signerat kort av dig som jag kommer att sätta på väggen.

Sötaste Bonzo

Puss på nosen / Yvonne

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan