25. jan, 2012

Zorros andra inlägg

Njoff!

I förrgår var Fifi hos oss och lekte. Jag blev lite kär i henne. Ni ser ju på bilden vad fin och söt hon är och jag fick dela hennes väska med henne. Fifi (som egentligen heter "Thotts Autumn Love") är en månad äldre än jag men vi är nästan prick lika stora. Min syster Zessa ser ut som en jätte då. Jag väger 1250g nu och Zessa väger 1600g, vilken tjockis! Fast då säger matte att det är hon inte alls och att Bonzo, vår storebror vägde 2160g när han var 4 månader! Där kan man väl iallafall tala om tjockis 😀. Min andra syster Siri som bor i Tanumshede väger 1050g nu.

Jag tror att jag tappar lite tänder snart för de kliar och är lite besvärliga. Då måste man bita i något. Om man inte har ett ben (och varför har man inte det förresten?) får man ta något annat. Jag har ätit upp en bit tapet och en golvlist. Bonzo åt upp en vinkork och i söndags bajsade han nästan bara kork!!! Det såg lustigt ut men matte gillade inte det och sa att det kunde blivit stopp. Han får nog inte äta några mer korkar nu antar jag 🤔.

Nu ska Zessa och jag sova, jag tror att det är Zessas tur att vara huvudkudde nu.

Slickslick från Zorro

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan