16. mar, 2013

Fotomodell

Njoff!

Idag har vi varit och fotograferat oss 🙂. Det var jättejobbigt! Jag var trött i flera timmar efteråt. Som vanligt blev jag strålande bra på ALLA kort 😀. Det kommer bli jättejobbigt för matte att välja vilka kort vi ska ha. Det var Karin, Luddes matte som tog korten inne på Tassihand i Örebro. Först var det kort med vit bakgrund och en hund i taget. Sen var det MASSOR av varianter där matte S plötsligt skulle vara med på korten också. Tack och lov fick inte matte E något stolleryck och skulle vara med på korten hon också. Då hade vi inte fått rum alla 😋.

Vi har inte fått korten ännu men när vi har det ska jag skicka signerade porträtt till mina beundrare.

Zorro är jättemallig just nu för han ska få följa med matte S som "demonstrationshund" på kursen om hundars signaler som matte går på. Han påstår att det är för att han är så bra på hundmöten som han ska få demonstrera sitt uppförande. För all del, är man så korkad att man gillar ALLA andra hundar så kanske man är värd att visas upp 😋. Själv tycker jag man ska ha lite urskiljning på vilka man gillar och inte. Dessutom tycker inte jag att man ska vara för mallig när man måste gå en kurs i hur man uppför sig på utställning. Zorro säger att utställning inte skulle vara något problem alls om det inte var en massa okända människor som promt ska titta på hans tänder. FHan hälsar att han tränar hårt nu på det. Han gillar Pontus bäst och kanske får han titta på gaddarna nästa gång har Zorro meddelat. Men han lovar inget säket 🙂! Personligen tror jag han kommer få gå både del 2 och 3 av den där kursen 😀.

JAG visar mina tänder för vem som helst och dom är jättefina, det är inte så länge sedan veterinären skrapade tandsten på mig. Lyckligtsvis sov jag då så jag minns inte riktigt när det var.

Husse och matte S var på bio häromdagen och såg min film "Ego". Jag fick inte följa med med matte sa att jag hade varit jättebra och att vi syntes mycket. Mamma hade fått visa upp slalom mellen benen på filmen. Jag visade bara upp hur vacker jag är, det räckte bra tycker jag. Matte S visade också upp sig i fiskarutstyrsel. Det är många som hört av sig och sagt att de sett oss i filmen. De flesta av dem anser att vi i stort sett bär upp hela filmen 😀.

Det är lite körit nu för matte S "har tvättstugan" och nu påstår hon att vi måste ner och passa torktumlaren! Måste man verkligen passa den? Vad händer om man inte gör det?? Smiter den då!

Ni märker hur jag har det!  Men sen ska vi ta långpromenad!

Slick på alla från Bonzo "The Star"

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan