24. mar, 2013

Äntligen tillbaka

Voff!

Nu var det jättelänge sedan jag skrev!! Ni måste ha saknat mig enormt, stackars er 😥. Kanske har ni fått söka hjälp, gå på terapi eller ta lyckopiller! Nu är jag iallafall tillbaka och nu ska det inte bli fler sådana här långa uppehåll.

Allt är matte E´s fel. Hon bara skriver på sin trista "kappa" och trots det hinner hon inte få allt klart till dead-line 10 april! Så nu har hon varit tvungen att flytta disputationen och eftersom universitetet stänger andra veckan i juni och inte öppnar förrän första veckan i september blir disputationsdagen nu 6 september! Det är dagen före matte S födelsedag så går det dåligt för matte E kan vi iallafall fira matte S 🙂. Trots att disputationen är framflyttad flera månader är dead-line bara framflyttad en månad, nämligen till 15 maj. Det beror på att matte E är så usel på engelska att en expert måste språkgranska allt hon skrivit 😀. Experten som heter Linda har bestämt sig för att gå i pension sista maj och alltså måste matte E få klart allt före dess. När hela "boken" är klar ska den spikas säger matte. Inte vet jag varför men förr hade man en hammare och spik och så spikade man upp den på väggen! Det var nog för att alla skulle se att man var klar men att man var då trött på boken att det bästa var att köra en spik rkt igenom den😀. Matte säger att numera kan man spika genom datorn men hur skulle det gå till!! Då går ju glaset sönder och jag är säker på att husse inte kommer att gilla det 😠. 

Sen på själva disputationen blir det ett förhör av en som kallas opponenten 🤨. Först var det tal på att matte skulle ha en norsk opponent men hon är så dålig på norska ( också! 😋) så det får nog bli en svensk! Har jag berättat om när hon var på kurs på ett segelfartyg? Ho, hon skulle åka från Strömstad till Göteborg på en kurs i en vecka. Egentligen skulle alla gå på i Strömstad men båten låg över natten i Fjällbacka så matte fick gå ombord där före alla andra och så gå upp till Strömstad där resten av kursdeltagarna skulle hämtas. En norsk besättningskvinna höll på och gjorde iordning alla sovplatser och matte erbjöd sig rast att hjälpa till vilket hon fick. När de hämtade linne och sånt sa norskan "vi manglar lakan". Jaha sa matte. Sen fortsatte norskan " vi manglar örngott". Matte som inte manglar något alls och inte stryker heller tyckte det verkade onödigt men sa inget. Sen sa norskan "vi manglar handdukar". Det tyckte matte var droppen och utbrast "men varför i allsindar håller ni på med det!! handdukar är ju bara att skaka ut så blir de bra. Inte behöver man mangla dem". Matte visste inte att "mangla" betyder sakna på norska 😋!

Själv har jag varit hos fotografen och tagit fantastiska kort. Karin tog 1900 kort på oss. Jag tror det var 1800 på mig och 100 på Bonzo, Zorro och Zessa 😎. Om ni vill se ett smakprov på dem kan ni gå in på Karins hemsida www.tassihand.com och så till fliken fotografering. Längst ner på sidan ser ni flera kort av oss. När matte skulle kopiera adressen till Karins hemsida råkade hon kopiera presic ALLT som fanns på hemsidan och klistrade in minst 20 hundkort på min blogg och en massa andra saker 🤪. Hon blev jätteförskräckt för det går egentligen inte att kopiera de korten. Hon vet inte hur hon gjorde!! Det var jättesvårt att ta bort dem från min blogg så det slutade med att hon fick ta bort hela inlägget och börja om från början!! Så nu är hon ganska trött 😙.

Bäst hon får vila lite, fast inte just nu för nu ska vi träna specialsök. Vi lär oss leta efter olja. När jag hittar tillräckligt mycket olja ska jag bli rik som ett troll 🤪. 

Slick på er alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan