8. apr, 2013

Att skälla eller inte skälla, det är frågan!

Noff!

Här ser ni en fin bild på Bonzo och mig, vi går på kurs tillsammans för att inte skälla på andra hundar 🙂. Det är en toppenkurs, man får godis hela tiden så nu blir jag nog fet 😀! Det går till så att det kommer en hund, då säger matte E "hund kommer" (som om vi inte ser det!!). Då ska man titta på hunden, även om den är jätteful 🤪 och om man gör det då så får man godis. Ni fattar att man stirrbligar på den va, även om den är svart, stor och ser ut som en labrador 🙂. 

Man lär sig inta att låta bli att skälla på harar och idag skällde jag ut en långörad sak som bor bland grannens tallar. Jag tycker han ska flytta men han är ruskigt envis och vi glor på varandra genom staketet. Zorro och Bonzo skäller också på honom men mamma bara ignorerar honom. 

Igår var jag med husse och matte E i Töreboda och flyttade åt farmor. Ja, matte S farmor alltså, hon är 92 år och har mot sin vilja bott på ett korttidsboende efter att hon ramlat en del hemma. Som ni hör på namnet 🙂 får man bara bo kort tid där så nu skulle hon flytta till ett långtidsboende. Hon ville inte höra talas om den flytten heller så därför tog jag, Zorro, matte E och Annika med henne ut på en promenad medan husse och kg flyttade allt. När vi kom tillbaka satt vi oss alla och åt tårta och goda ben som om inget hänt. Ingen nämnde något om att det var en ny lägenhet, inte farmor heller 🤨. Jag tyckte iallafall att den nya var mycket bättre för den var ljus och hade utsikt mot gatan. Den gamla var mörk och hade utsikt mot kyrkogården 😮. 

Matte S var inte med för hon skrev högskoleprovet. Han satt i en sal med värsta fånglägervakten! Ingen fick äta eller dricka något för då kunde papperet bli kladdigt. Matte S påpekade att då fick man väl skylla sig själv om man kladdade ner papperet 🤪 men fångvaktaren sa att det kunde bli bekymmer i maskinerna så det var inte på tal att få bestämma det själv. Man fick inte prassla för det störde och flera stycken fick utskällningar för olika förseelser. Matte S var inte nöjd med sitt resultat men det var iallafall bättre än förra året. Vi får se om hon kommer in på läkarutbildningen 🤔. 

Nu säger matte att vi ska sova, hon verkar trött, nyss tryckte hon på fel knapp så allt försvann 🤪 och så fick hon börja om från början igen. Hon var ganska arg ett tag då!

Slick på er alla från prinsessan Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan