2. feb, 2012

Visst kan chihuahuor allt!!

Njoff!

Vilken tur jag har som är en chihuahua för dom kan ALLTING 😀! I söndags lärde mamma mig och Zorra att klättra i träd. Vi kom inte upp så högt som mamma men det ska vi nog snart göra, bara vi tränar. På bilden kan ni se vad duktig mamma är 😎.

Idag var det avslutning i valpkursen. Jag fick diplom så jag tror jag var bäst. Fast Zorro fick också diplom så han var nog också bäst. Iallafall på att sitta. Jag var bäst på att stå! Dagen till ära var det en chihuahua till där och det var vår farbror Ludde. Han var toppen, både trevlig och duktig så det märks att vi är släkt 😀. Jag åt upp två kycklingstänger alldeles själv när vi tränade och bäst gillar jag övningen där det räcker att man tittar på matte så får man en bit. Det var en tävling om hur många gånger man kunde titta under 30 sekunder. Jag hade 11 gånger. Säkert så vann jag! Iallafall hade jag mer än Zorro.

Igår fick jag min nummerlapp till tävlingen nästa helg. Den var rosa och hade nr 441 på sig. Zorro fick också en men han tyckte att hans borde varit blå. Han tyckte rosa var tjejfärg. Han hade nummer 431 och tävlar som nummer 2 bland chihuahuorna. Själv tävlar jag som nummer 12 och då kan ni lätt räkna ut hur mycket fler tjejer än killar som är med. Alltsom allt kommer det 26 snygga långhåriga chihuahuor.

Det var jobbigt på kursen så nu måste jag sova men jag kanske skriver lite till imorgon. Slick från Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan