28. apr, 2013

Min vackra dotter

Voff!

Nu måste jag först berätta om min lilla dotter Siri (Sagaris Splendid Zero) som har varit på utställning i Rumänien. Om ni undrar varför hon var i Rumänien så beror det på att hennes matte och husse läser till veterinärer i Timisoara i Rumänien och det var där utställningen var. Det var massor av hundar med, många chihuahuor från Italien bland annat. Domaren kom från Ryssland. Siri var sååå duktig och fick excellent i första bedömningen och sen CAC (som är det som i Sverige heter CERT) och R-CACIB 🙂. Ni kan se hur glada Siri och hennes matte är på bilden och jag, hennes syskon, matte E, matte S och husse är lika glada också 🙂🙂🙂. Om Siri får två CAC till i Rumänien blir hon en svamp som heter champinjon! Varför skulle hon vilja bi det??? Fast nu säger matte att det inte heter champinjon utan champion, men är det verkligen en svamp 🤔? Jaja hur som helst är det jättefint tydligen och JAG tycker iallafall att Siri är den vackraste som finns näst efter mig själv då förstås 😋.

Själv har jag tagit det lite lugnt nu i veckan när småttingarna har varit på agilitytävling. Det var en sån där tävling för amatörer (klass I) så jag var för bra för att få vara med. Det var jag glad för eftersom det regnade. Jag HATAR regn 😠! Det är bara småbarn och dårar som går ut frivilligt i sånt väder. Därför har jag förbjudigt det att regna 11 maj när jag ska göra 4 starter i klass II i Uddevalla. Då hade jag tänkt ta minst en pinne för jag satsar på att bli Årets Agilitychihuahua. Det är en ny titel som gruppen Aktiv chihuahua på facebook har bestämt. Jag satsar ochså på att bli Årets Rallylydnadschihuahua (oj vilket långt ord!) som också är nytt för iår 🙂.  Vi får väl se hur det går. Både Zorro och Zessa satsar också på de titlarna men Bonzo säger att han satsar på att vila så han orkar busa mycket.

Nu ska vi gå långpromenad i det fina vädret, är kanske ändå liite avunsjuk på Siri som har sommarvärme med över 25 grader och sol 🤪 hos sig. Men som sagt, jag är tacksam att det inte regnar!

Slick på er alla och allra mest på Siri och Caroline (Siris matte) 😘

Från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan