19. maj, 2013

Massage och vin

Voff!

Jag och Bonzo har börjat på en ny kurs som heter massage och stretching 🙂. Bonzo tyckte det var den bästa kurs han någonsin gått! Han la sig ner på en skön fäll innan det ens var tillsagt och när Karin sa "om det går kan ni nu lägga hundarna på sidan" då hade han redan somnat på sidan och såg ut som han var medvetslös 🤩. Personligen tyckte jag det var lite för lite godis på den kursen! Jag gillar aktiveringskursen mycket bättre. Jag som är lite alert noterade dessutom att det var lite orättvist 😠. En av mina kurskompisar, som oss emellan sagt var ganska hopplös (fast matte sa att det var för att hon inte var ett år ännu), kunde inte koppla av ett dugg och STÖRDE oss andra. Vet ni vad som hände då? Jo, hon fick VOM-BEN!!!!! Det ville väl jag också ha! Jag tänkte ta och störa lite jag med men det fick jag inte för matte E!

Sen fick jag massage och det var väl ok men jag hade hellre tagit ett vom-ben 🙂. Nästa gång ska vi stretcha. Jag vet inte riktigt vad det är men jag hoppas det går att äta 😎.

Apropå äta så åt matte E och husse lite gott i veckan. Jag och Zessa hade fått mat ute och fick ben för att få vara med och äta gott. Eftersom det var lite annorlunda med kvällsmaten hade matte E GLÖMT att fylla på våra vattenskålar 😮. Jag var JÄTTETÖRSTIG!!! Matte fattade noll när jag försökte påpeka det men husse hade ett glas i handen och det såg ut som vatten så jag puffade på honom. Han var ganska förvånad och sträckte fram glaset till mig men vet ni vad det var? Vitt vin! Blää säger jag, ni vet, jag är ju helnykterist egentligen men eftersom jag var så otroligt törstig och det verkade vara det enda som bjöds så lapade jag in mig lite för att släcka det värsta. DÅ trodde matte och husse att det var ett otroligt bra vin eftersom jag verkade gilla det!!! Ibland kan man inte tro att de är helt normalbegåvade 😙. Sen upptäckte matte att vattnet var slut och då trillade poletten ner 🤩.Ni ser på bilden att jag lider va!

Igår var vi i Motala och jag tog min andra kvalificering i rallylydnade fortsättningsklass och kom på 4:e plats 🙂. Bonzo överraskade alla och tog sin första kvalificering i fortsättningsklassen. Han TÄNKTE ta "Åttans frestelse" men behärskade sig 😀. Min söta Zessa tog sin andra kvalificering i nybörjarsklass så en till så slipper hon koppel sen. Zorro missade kvalificering för han gjorde ligg tre gånger istället för sitt! Men han blev fotograferad och intervjuvad av Motala tidning så han kommer i tidningen istället 😮. Dessutom fick han ett ben i tröstpris. Jag Zessa och Bonzo fick medaljer i guld. Efteråt var vi i Linköping och tittade för matte S hoppas på att få flytta dit i höst. Det beror på om hon kommer in på läkarutbildningen där. I så fall flyttar Bonzo och Zorro också fast det vet dom inte än.

Nu ska jag ut och träna, hoppas på att tävla i Avancerad klass snart ju 😀.

Håll tummarna, slick från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan