3. jun, 2013

Idel nya titlar!

Voff!

Ja, då var det dags igen🙂. Jag tog min andra titel i lördags i Flen och nu får ni kalla mig RLD-F RLD-N Rozz Splendid 😀. Fast ni som känner mig kan säga Sandie som vanligt! Matte har lovat försöka få in papperen till SKK också så att mina nya fina titlar kommer med i stamtavlan. Lite i förbifarten kan jag berätta att Bonzo också fick godkänt och har samma titel som jag medan smågluttarna Zessa och Zorro tog sin första titel, RLD-N.

Det betyder att jag måste träna jättemycket nu för nu tävlar jag i Avancerad klass och där ska man kunna backa, gå fot på höger siga och göra honnör. Det sista vet jag inte riktigt hur det går till 🤔. Matte E har bestämt att FOT på höger sida heter TOF! Vi tränar TOF säger hon och ingen människa begriper vad hon menar!

Jag var hos Camilla och tränade agility i onsdags också. Det var jättekul tills jag sträckte vä bakben lite lätt. Troligen för att det var kallt och regnade lite. Ni vet ju vad jag tycker om det 🤒! Alla verkade tycka lite synd om mig så jag haltade lite lätt på morgonen när vi skulle gå till jobbet också så matte S fick bära mig! Det var jätteskönt men sen glömde jag bort mig på eftermiddagen och gjorde en rush i trädgården och då var det slut på bärandet direkt 😥.

Matte E har bestämt att jag ska gå ner i vikt nu så maten är mer än klen här hemma. Jag som bara väger prick 3 kg nu ska tydligen väga 2,8! Det är min "matchvikt" säger matte. Jag tror det är min tjocka päls som väger 2 hg, vad tror ni? Visst väger väl päls VÄLDIGT mycket! Jag har iallafall hört matte E säga "häng inte pälsen på den klena galgen, den är för tung" om sin lammullspäls som hon tar fram när termometern är minus 10 eller värre 😋. Den pälsen är jättevarm och från tidigt 60-tal, hon har fått den av mormor som tyckte det var tillräckligt varmt i Skåne utan päls. Hon har hotat matte S med att hon ska få ärva den 🙂.

Nej men varför pratar jag om så otrevliga saker som kallt väder? Nu är det sommar och jag älskar solen och när det är varmt. Blir det för varmt har vi kylmatta. Den hade vi med till Flen för det var ganska varmt först på förmiddagen. Jag tycker personligen inte det gör något om det är riktigt varmt bara man slipper göra något 😀.

Fast det verkar svårt att slippa för nu har matte bestämt att jag ska tävla i freestyle och något som heter HTM på prov. Det sista verkar enkelt, man ska bara GÅ hela tiden medan man spelar en trevlig låt! Jag vill ha låten "Vill ni se en stjärna, se på mig" då. Den passar perfekt tycker jag 🙂. Och bilden här passar perfekt också. Den har Karin på TassiHand tagit, fin va!

Slick på er alla, nu ska jag träna lite och så se om jag kan lura till mig lite godis!

Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan