16. jul, 2013

Lugna puckar i sommarvärmen

Voff!

Nu har äntligen matte E blivit klar med sin eländiga "kappa" så nu ska det bli ordning på skrivandet igen 🙂. Hon var ute i god tid med inlämnandet, hade åtminstone 45 minuter kvar till "dedline" 😀!

Själv har jag tagit det ganska lugnt senaste veckan. Matte E anser att jag tagit det FÖR lugnt. Det säger hon bara för att hon skäms för att hon fick stå som en idiot på agilitybanan i Karlstad i söndags medan jag tog det lugnt. Det började med däcket och jag tyckte det verkade jobbigt och varmt var det också så jag satt där lugnt och tittade på däcket. Matte E for runt som en dåre, ropade och lockade men jag såg att hon inte hade någon skinka som hon försökte låtsas som. Jag ignorerade henne helt 😙. Till slut var hon så envis så jag bestämde mig för att köra en vända men då hade någon ställt slalom ivägen så att jag tog det två gånger och då blev det disk 😮. I nästa klass bestämde matte sig för en "flygande start" och nästan kastade mig mot första hindret! Jag satte full fart men då hängde inte matte med så det blev disk igen 😮😮. Zessa fick rosett och pris och det är hon jättemallig för! Hon fick nästan en pinne (om matte inte stått ivägen så hade hon fått det för hon nollade men fick 1,13 tidsfel).

Igår klippte matte E och matte S mig!!! Dom sa att jag var för långhårig i baken 😠. Nu kan man säga att jag är lätt stubbhårig men i och för sig var det ganska skönt, iallafall efteråt. Ni vet, jag är ju inte typen som gilar sax och borste. Skönhet kommer inifrån och är helt naturlig för mig, det är bara veklingar som behöver pälsvård 😎.

Matte E är också naturligt vacker men matte S verkar behöva en del pälsvård. Konstigt för hon är ju yngre än matte E och borde vara ännu mer naturligt vacker! Ibland sprayar matte S sig i håret och då är det inget vidare att stå under för då kan man bli sprayad själv. Om det skulle hända måste man gå ut och rulla sig i något som tar bort den läskiga doften av spray. Daggmask funkar bra och det gör även fågelskit 😙.

Jag har gått ner till 2,9 i vikt nu så jag har bara 1 hg kvar till min (mattes) målvikt. Bonzo har blivit suverän på att knycka mat och har nästan inte gått ner något alls 🤪. Igår fick han massor av morötter i sin mat så han inte skulle vara så hungrig men han dissade dem så jag, Zessa och Zorro delade på alla morötterna medan Bonzo knyckte Zorros feta mat och åt upp den! Han kommer få banta till jul om han fortsätter så här 😋.

Nu har matte bestämt att vi ska träna på mitt HTM program, jag debuterar i Linköping nästa helg!

Slick på er alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan