23. jul, 2013

Semester!

Voff!

Jag har semester och är ledig från jobbet just nu. Vädret är toppen, ungefär som i Chihuahua i Mexico skulle jag tro. Fast jag har inte varit där men matte och husse har flera olika "väder-appar" på sina telefoner och där kan man se hur vädret är på andra ställen än man själv är. Man kan även se hur vädret är där man är om man inte orkar titta ut genom fönstret 😲. Sen kan man reta sig på att vädret är bättre där man inte är 😀. Det brukar husse och matte E göra fast senaste veckan har de varit nöjda med vädret där de är!

Varje dag tittar matte ut mot havet och säger "underbart, nu är det ännu fler träd som är gula". Varken hon eller husse gillar när det växer träd och buskar på klipporna och husse går en allt hårdare kamp mot allt som är grönt utom ljungen. Fast den är ju inte grön nu 😀. Vår agilityplan börjar också bli lite fläckvis gul men matte säger att det inte gör något "för gräs klarar sig alltid och kommer tillbaka så småningom".

Själv tar jag det lugnt i värmen, vilar, äter och är på sjön. Jag mår fint både i båten och efter men Zessa och Zorro äter en massa smörja på öarna och kräks oftast efteråt 🤒. Idag kräktes Zessa småsten och en massa annan goja 🤒. Sen ville inte hon ha kvällsmat och DÅ mår hon pyton för hon ÄLKSAR mat annars.

Vi har bara lilla båten i sjön iår för husse ville det skulle vara lite enkelt och billigt eftersom vi jobbar mycket och kanske inte skulle kunna använda den så mycket. Det blev inte ett dugg billigt för när båten (som heter Alma III förresten) var i sjön så gick inte motorn utan husse fick köpa en ny! På bilden kan ni se oss alla utom matte S som sitter i fören och tar bilden och Bonzo som avskyr vatten och ligger på golvet (som inte heter golv utan durk när man är på sjön 😀). Efter ny motor går Alma III som ett spjut fast långsammare 🙂. Om ni undrar vem Alma II är så är det mormor och Alma I var hennes mamma 🙂.

Idag spelade matte S KM i foursome med Antonia. Det är en sorts golftävling där man slår varannat slag, förmodligen för att man inte orkar mer 😙. Matte S och Antonia vann överlägset, hade 81 + 82 slag från backtee (det är långt bak, ungefär där proffsen slår ut). Matte S hade bara spelat 9 hål i april och 18 förra veckan så hon hade vilat sig i form 😋. Om det hjälper så bra kommer husse bli livsfarlig när han börjar igen.

Idag blev jag inlåst på toaletten 😠!!! Det var matte E´s fel för hon åkte och handlade men innan dess stängde hon toadörren för att den inte skulle blåsa upp på någon av oss i korsdraget. Hon såg inte att jag var där och jag försökte tala om för husse att jag var instängd men han var ute och snickrade en trappa och ropade bara in att "matte kommer strax så får du gå ut och kissa". Ha, hade jag velat kissa så var jag ju på en bra plats 🙂. När matte kom hem hittade hon inte mig och efter att letat jättelänge tog hon fram visselpipan-man-alltid-måste-komma-direkt-på och blåste. Jag ville men kunde inte komma men då kom husse på att de skulle leta "metodiskt" och då hittade matte mig efter en stund 😀.

Nu ska jag sova min skönhets sömn, inte för att jag behöver för att jag vill 😎.

Slick på er alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan