15. aug, 2013

Födelsedag!

Voff!

Idag fyller jag 7 år 😀! Det ska jag fira med massor av god mat och ett smarrigt ekologiskt ben från en svensk ko 😎. Trots att klockan inte är 12 ännu har jag redan fått 61 gratulationer på facebook. Jag tycker allra bäst om Sandras för hon skrev "brain & beauty" och det gillar jag. Funderar lite på om jag ska be alla som gratulerat även skicka en present men matte E sa att det var sniket att göra så. Det är bättre de får lista ut att göra det själva med andra ord 🙂.  

För en vecka sedan var jag i Skåne och hälsade på mormor och morfar. Det var som vanligt toppen med god mat och roliga aktiviteter. På kortet ser ni oss alla och mormor som är den som sköter maten och utfodringen. Det är hon jättebra på och inte alls lika snål som sin dotter matte E 🙂.

På en utflykt var jag med morfar, husse och matte S och besåg en utställning om tunnelbygget genom Hallandsåsen. Ja, dom har ju inte kommit igenom åsen ännu men dom har ju bara hållit på sedan 1992 så man får ju inte begära för mycket 😙. Man måste betänka att det blir en enorm tidsbesparing när de är klara, tiden från Göteborg kommer att kortas med hela 10 minuter 🤪. Det är så man kan börja dagpendla 😀.

När vi åkte hem var det JÄTTEVARMT i bilen för vi hade den bilen utan luftkonditionering och där har värmen hakat upp sig lite och går inte att stänga av riktigt. Vi badade först redan i Mellbystrand allihop utom Bonzo som tyckte det var klart onödigt. Sen hade vi våra nya kylhalsband på oss och stannade var femte mil och drack vatten och rastade. Rutona var nedvevade under resan och man kunde nästan låtsas att man hade en cab 😀.

Sen blev det slit och släp igen när vi kom hem. Matte E har bestämt att jag ska träna in ett freestylenummer till en Elvis Presley låt. Ni som känner mig kanske kan gissa vilken 😀. Det går jättebra och ännu bättre hade det gått om matte E kunde bestämma sig för hur programmet ska vara! JAG kan alla moment men själv verkar hon lite osäker och ändrar ordningen HELA tiden 😮!

Nu ska jag äta mitt goda ben, slick på er alla och grattis på mig!

Från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan