11. sep, 2013

Nu är matte riktig doktor och jag firar stort!

Voff!

Vi har firat matte E senaste veckan för hon har disputerat (eller var det diskuterat??). I alla fall åkte vi allihop till Uppsala i fredags för att vara med. Jag, Bonzo, Zessa och Zorro fick eget rum på Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap; Allmänmedicin och Preventivmedicin. Puh vilket fruktansvärt namn 🙃 att komma ihåg!! Jag tror det var meningen att vi skulle vakta där och jag tog allvarligt på uppdraget och var noga med att tala om ifall någon okänd kom. Zorro den lilla dumskallen trodde att han var inskriven på läkarlinjen på universitetet och ville ha ett schema för höstterminen 😀. Bonzo sa att det var helt fel för han och Zorro var inskrivna på läkarlinjen på hälsouniversitetet i Linköping. Zessa sa att hon redan hade gått en hel termin och var jättekompis med studierektorn för läkarutbildningen i Uppsala så hon trodde att hon lätt skulle bli godkänd 🙂. Matte E var jättenervös och kunde inte reda ut ur det egentligen var och husse och matte S åkte ut och gjorde Uppsala osäkert. 

Matte E har skrivit en ganska trist bok som tydligen var lite smådålig för hon var tvungen att försvara den inför en professor som kallades opponent men som egentligen hette Kristina och tre som kallades betygsnämnden. Det gick tydligen bra och hon vill absolut att ni läser den så därför lägger jag (mot min vilja) en länk till boken: http://uu.divaportal.org/smash/get/diva2:637104/FULLTEXT01.pdf 

 Om ni tycker den är det bästa ni läst (hahaha) kan ni få ett eget exemplar med dedikation från författaren 😋 (lovar jag alltså, matte E vet inte om det men jag fixar det). 

När alla bestämt att boken var ok iallafall (fast smådålig ändå antar jag) drack vi alla champagne, åt snittar och tårta. Matte E ville inte ha tårta från början för hon påstod att ingen någonsin i universitetets historia haft tårta efter minglet men husse sa att firar man MÅSTE man ha tårta. Då beställde matte en tårta hos Sveas med universitetets emblem på och den blev en jättesuccé 🤪. Nu blir nog ALLA tvungna att ha tårta efter minglet. Matte fick presenter och blommor och det kan man undra varför eftersom boken var så dålig att hon var tvungen att försvara den 😮. Birgit och Alf var också med och åt tårta. Birgit hade läst boken (stackars henne 😋) så hon fick extra mycket tårta.

Matte S hade skrivit en JÄTTEBRA vers och den läste hon upp. Den kan ni se på fotot här uppe, om ni förstorar fotot kanske ni till och med kan läsa den!

Sen åkte vi till matte S lägenhet i Linköping och drack ännu mer champagne. Eftersom matte S fyllde år på lördagen kunde vi fortsätta dricka champagne efter midnatt och fira henne också 🙂. 

På lördag kväll fortsatte vi dricka champagne hos Alf och Birgit (Zessa och jag var också bjudna och Zebbe var med).

Efter all denna champagne förstår ni ju att jag är trött hela veckan så nu måste jag faktiskt sova!!

Slick allihop från festprissarna och Er egen Sandie 💋.

Kommentarer

Tone og Timmy

11.09.2013 07:23

Gratulerer :)

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan