26. sep, 2013

Vi skiter i skylten!

Voff!

Idag var matte E på hugget må ni tro 🤪. Vi stod utanför vår bil och väntade på husse när vi skulle på lunch jag, Zessa och matte E. Då öppnade en äldre man sitt fönster i huset vi stod vid och ropad argt till matte E "läs vad det står på skylten". Ni kan se skylten på bilden här 🙂. Matte E blev väldigt uppretad för han hade sagt till matte S när hon bara gått förbi en gång tidigare så matte E tittade mannen stint in i ögonen och sa mycket bestämt "jag skiter i skylten"! Gissa om han blev förvånad 😮. Innan han säga något mer sa matte E " vissa kommuner i Sverige anser att den bästa tjänst man kan göra den svenska naturen är att pinka i den. Urin är helt steril och används som gödningsmedel på åkrar och då hämtas den av bonden och sprids ut över åkern". Det är sant för så sa miljöchefen i Tanums kommun till husse och matte när de inte ville gå ut och pinka i det fria utan ville ha vanlig toalett 😀. Vi får se om han säger något nån mer gång! I så fall tycker jag synd om honom för matte har mycket att säga om miljövård och allemansrätten då tror jag.

Förra helgen var Zorro och Bonzo här tillsammans med matte S. Matte S, husse och matte E var på Jerry Williams show på fredagen. Vi var hemma och åt ben. Personligen anser jag det senare vara en vinstlott 🙂. Sen åt vi ben i måndags med för då fyllde Zessa, Zorro och Siri 2 år. Mina pluttungar 💋! 

I förra vecka tyckte matte att jag skulle lära mig ett nytt kommando som hette "runda". Det var sååå enkelt till och med Zessa kunde lära sig det. Tre gånger behövde matte använda klickern och sen kunde jag det. Nu har hon lagt in det i vårt freestyle nummer som jag debuterar med i övermorgon. Då ska jag runda en liten rosa stol 🤩. Matte har lagt ett rävskinn med RIKTIG svans kvar på stolen. Zessa älskar den men hon vill ta rävskinnet hela tiden 😋. Själv har jag insett att den är en "tron" till en drottning (mig alltså, om ni för ett ögonblick undrade). Mitt nummer både börjar och slutar där. Zessa har en fånig tröja i sitt nummer men hon är jättenöjd med den och tycker hon är snygg 🙂. Ja ja, huvudsaken är ju att hon tycker det själv, kan inte tro någon annan gör det. Möjligen Bonzo som hävdar att det är hans fotbollströja Zessa tagit men jag säger bara att det måste den varit för minst ett kilo sedan för han kan omöjligt komma i den nu😙.

Nu ska jag och Zessa äta ett litet ben igen.

Slick på er alla och håll tummarna för mig (och föralldel för Zessa också) på lördag.

Från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan