14. okt, 2013

Högsta överdomare-på-tänder-titt och jag

Noff allihop!

Zorro speaking 🙂 eller skriver om ni tycker det passar bättre. Nu ska jag berätta om när jag träffade högsta överdomare-på-tänder-titt

Minns ni att jag bet domare för ett år sedan? Eller förresten det är inget att minnas, glöm det 🙂. Iallafall var jag liten pjuklarv då, bara 9 månader och den dumma domaren lyfte upp mig i huvudet när han ville kolla mina tänder! Vilket sätt, det hade jag inte tränat alls innan. Jag blev så häpen och chockad att jag helt enkelt bet honom i handen! Han blev inte glad 😠. Tyvärr förstod varken matte E eller jag vad han sa, han var från utlandet tror jag. Min riktiga älsklingsmatte S var inte med, då hade det förstås aldrig hänt men nu var det som det var. Då bestämde DSB (de-som-bestämmer) några människor som aldrig träffat mig att jag måste visa mina tänder för högsta överdomare-på-tänder-titt för annars skulle jag stämplas som "aggressiv"!!!! Jag som är snällast i världen och älskar ALLA både hundar (stora, svarta, arga, snälla - jag gillar dem ALLA) och människor (hur många pussar kan man ge på 10 sekunder? - 100 tror jag) 😀. Matte S bestämde att jag skulle gå en kurs i vinter. Det var en hur-man-visar-sina-tänder-kurs 😎. Ganska tam historia där det mest gick ut på att stå rakt upp och ner dels på golvet och dels på ett bord. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var kursetta men det var inte långt ifrån 😙. 

Sen var det dags att träffa högsta överdomare-på-tänder-titt. Vi stämde träff vid en trevlig sjö där man kunde titta på (och jaga...) ankor. Mina syskon Bonzo och Zessa följde med som stöd och både matte E och S var med. Bonzo sa att "visa tänderna" var så vansinnigt enkelt att han kunde göra det i sömnen om det behövdes. Han hade fått mycket beröm för hur suverän han var på det vid flera tillfällen (påstod han iallafall). Zessa sa att hon tyckte också att det var lätt men hon tänkte inte visa några tänder just idag iallafall. 

Det var bestämt att högsta överdomare-på-tänder-titt skulle komma förbi och vi skulle inte veta vem det var först. Det kom flera stycken förbi och en började klappa på mig. Då trodde matte att det var högsta överdomare-på-tänder-titt men det var det inte utan det var en helt vanlig människa 🙂. Sen kom högsta överdomare-på-tänder-titt och hon var toppen, vi gillade henne skarp allihop. Zessa tänkte nästan visa sina tänder också fast hon inte behövde 😋. Jag bestämde mig för att hon skulle få se på mina tänder så jag visade gaddarna för henne så fort hon bad om det. Jag vet inte hur glad hon blev för att se dem men matte E och matte S blev iallafall glada.

Högsta överdomare-på-tänder-titt var en klok och fin människa och sa direkt att hon tyckte det var konstigt att någon trott att jag var aggressiv när jag bara blivit rädd. Hon tyckte att kloka hundmänniskor borde se skillnad på det. JAG ÄLSKAR högsta överdomare-på-tänder-titt för det var en riktigt klok och fin hundmänniska som såg hur vansinnigt snäll jag är ❤. Sen sa hon att hon trodde att det var några andra chihuahuor tidigare som uppfört sig illa (fast dom kanske också bara blivit rädda 🤔) och att DSB bestämt sig för att "statuera ett exempel". Jag vet inte vad det betyder men eftersom högsta överdomare-på-tänder-titt tyckte jag var en trevlig hund (hon tyckte Bonzo och Zessa också var jättetrevliga) så sa DSB att det var så det var 🙂. Så nu har jag papper på att jag är trevlig, snäll och kan visa mina tänder (om jag har lust alltså) 😀. Inte alla som har det inte!!

Puss och slick tusen gånger på er alla och tvåtusen på högsta överdomare-på-tänder-titt från världens snällaste Zorro 😘

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan