14. nov, 2013

Sandie är bäst

Voff!

Igår började matte E på freestylekurs. Nu undrar ni kanske varför det eftersom hon var med på sin första tävling i augusti i år 🙂 men ni som sett henne behöver inte undra 😋. Ni fattar att en kurs är precis vad hon behöver för att till exempel sluta vifta så med armarna! Jag är med matte på kursen, mest som moraliskt stöd för själv behöver jag ju inte alls gå den 🙂. Det var ingenting på första träffen som jag inte redan kunde men för mattes skull så tränade jag henne lite på "mellan", "snurr" och andra lika enkla saker. Det bästa med kursen var att Karin frågade om jag ville ha ett ben😀. Först sa matte nej!!!!! Hon trodde inte att jag skulle kunna koncentrera mig då!!!! Hon är helt galen 🤪 men som tur vad ändrade hon sig. Det var ett helt fantastiskt gott ben (strupe) och jag tänkte faktiskt strunta i hela kursen och låta matte E skutta omkring bäst hon ville men matte var VÄLDIGT otrevlig och TOG helt sonika mitt goda ben varefter jag tvingades till diverse övningar 😠. 

Jag skulle ljuga om jag sa att de andra kursdeltagarna var trevliga prickar. Det var Texas en rottweiler, Juni en storpudel och så en stabyhoun som som jag inte minns vad han hette men han var rädd för ljud och tryckte vid dörren stora delar av lektionen. Personligen gillade jag honom bäst för han var inte i vägen på något sätt 🙂. 

Jag hoppas verkligen matte klarar kursen så hon får diplom, jag ska hjälpa henne så gott det går men det är ett svårt jobb!

I lördags var vi i Karlstad och körde freestyle. Zessa vill att jag ska skriva att hon var jättebra och fick uppflyttning men jag tycker att vi kan förbigå den tävlingen med tystnad. På söndagen tvingades jag till agilityträning på kvällen. Det var kul och jag var som vanligt jättebra men jag är lite sur på att jag inte ska få följa med på tävlingen på lördag. Matte säger att det är för att jag är FÖR bra, att det bara är klass 1 men jag tror att det är för att någon måste vara hemma och passa husse. 

Matte har också bestämt att vi ska träna in något som heter +6. Fånigt namn 🙂 det betyder att man måste ha mer än 6 ben. Tillsammans alltså😀. Vi har 10 (matte, jag och Zessa). Vi har tränat en lång kombination men har ingen musik för matte har inte bestämt vilken musik det ska vara!! Jag tycker man ska välja det först och jag tycker vi ska ha Hound Dog av Elvis men får matte bestämma blir det väl Torparrock med Sven Ingvars 😙.

På bilden ser ni mig utöva en av de sysselsättningar jag gillar mest, nämligen att slappa 🙂. Och det är precis vad jag ska göra nu!

Slick på er och ta´ det lugnt, finns ingen anledning att jäkta!

Från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan