25. nov, 2013

Min åsikt om ben

Voff!

Nu ska jag berätta vad jag tycker om ben! Om ben tycker jag 🙂! Bäst tycker jag om revben och kamben. Tyvärr anser min matte att jag inte bör äta det särskilt ofta 😠. Däremot äter hon och husse det lite då och då! Fast jag får faktiskt gnaga lite ute i köket innan hon slänger resterna. Jag anser det är en synd att slänga benen innan de är totalt och fullständigt avgnagda!!! Matte påstår att man kan bli dålig i magen och att man måste övervakas 😮 när man äter ben som börjar på F! Jag bara undrar, sen när började Revben och Kamben på F!!! Matte tror hon kan allt för att hon är Ph.D. (nån sorts finare doktor) men hon kan inte ens stava!!!

Näst bäst är torkade grisöron. Vet inte om man kan kalla dem ben men matte gör det och som ni vet tror hon att hon vet bäst så jag kallar dem också ben då. Matte säger att man blir tjock om man äter för många 😮. Hon kanske har gjort det  🤔 så hon vet sånt men själv anser jag att det bara bygger muskler 🙂. Det är inte så ofta vi får såna heller (ni märker vilket snålt hushåll detta är va!) men får jag ett släpper jag det INTE förrän det är helt uppätet.

När moster Karin kommer får vi ben, hon har alltid med det till oss alla 😀. Jag älskar moster Karin för det och önskar att hon kom MYCKET oftare 🙂.

De vanligaste ben vi får är sådana som är bra för tänderna. Dom är goda iallafall även om de är nyttiga och jag tycker mycket om dem. När vi får varsitt sånt så gräver Zessa ner sitt på något ställe i buren, sovkudden eller någon annan lika fånig plats. Sen ligger hon och tittar på mig om jag ska tappa mitt så hon kan ta det! Givetvis tappar jag ALDRIG mitt ben så efter en stund tröttnar hon och "gräver" upp sitt eget och äter upp det 🙂.

Häromdagen fick Zessa och jag varsitt stort köttben som var ett riktigt ben från en ko (tror jag). Det var jättegott och vi har haft dem i en vecka och ätit på. Nu är de mer ben än kött men trevliga ändå på något sätt 🙂. Faktum är att man kan gnaga nästan hur länge som helst på dem.

Om ni blir helt betagna i fotot av mig kan jag berätta att det är Karin Prytz som tagit det. Som ni förstår så blev det särskilt bra eftersom modellen var perfekt men hon tar bra kort av fula modeller också 🤩! Ni kan meddela mig om ni vill ha en signerad kopia 🙂!

Slick på er alla från snyggaste Sandie ❤

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan