21. dec, 2013

Jag fångade nästan en fågel!!

Noff!

Igår fångade jag nästan en jättestor fågel 🤪! Om matte E inte stört mig hade det varit en numera före detta fågel 😎. Det var när vi gick ut på kvällen för natta-pinket som något stort flaxade uppe under gavellampan. Matte E tror det var en gröngöling och det kan det mycket väl ha varit för den betedde sig som en riktig nybörjare 🙂. När jag kom ut flög den rakt in i gavellampan och ramlade sen ner på marken! Jag var snabb som blixten och var bara en dm från att hugga den i munnen när matte vrålade som en stucken gris. Det distraherade mig i 2 sekunder och på den tiden hann fågeln smita 😠.  Attans alltså, det hade blivit en extra fin kvällsmat! För att mildra sin dumhet gav matte mig en grisknorr och den var föralldel också god men inte lika stor. 

Vi är just nu i Fjällbacka allihop och med oss har vi en objuden gäst som heter Boron. Det är ett väldigt daltande med Boron tycker jag, särskilt matte S verkar otroligt förtjust i honom. Nej, säger hon, "nu måste jag ägna mig åt Boron" eller "vi kan inte gå ut nu för jag är inte klar med Boron". Jag tycker inte Boron ska få följa med till Skåne i jul men tydligen ska han det ändå. Matte S säger att efter tentan i januari ska Boron få vila i ett skåp om det gått bra för henne. Vad hindrar att vi hivar in honom i skåpet redan nu?

Häromdagen fick vi alla ett stort paket på posten 😀 och det var från min pappa Gaston ❤ och hans jättefina matte 😘. Vi ville öppna det på direkten men matte bestämde att vi skulle öppna på julafton eftersom vi tydligen inte ska ha så många paket iår så då måste vi vara rädda om de vi får 🙂. Vi hade gjort en present till Yvonne och Gaston också så nu kan de titta på mig (och övriga släkten) varenda dag hela nästa år! Personligen tycker jag det kan vara juni hela året eftersom jag är väldigt nöjd med den bilden på mig 😎.

Nu ska jag ut och se om det är fler gröngölingar ute och flaxar 🙂.

God Jul och slick på Er alla från Zessa. Mamma Sandie hälsar också 💋!

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan