27. dec, 2013

Hur frisk kan man vara?

Voff!

Idag var jag hos veterinären 😠! Nu tror ni kanske att det var för att jag är krassig på något vis men det är HELT fel! Jag är frisk som en nötkärna och kände inte DET MINSTA behov av att träffa en veterinär men matte hade fått för sig att vi skulle byta försäkringsbolag och ni kan aldrig ana vad de sa!!!! Jo, att jag var SÅ GAMMAL 😮😮 att jag måste på en hälsokontroll för att få en ny försäkring. Det var det dummaste jag hört! Jag har aldrig varit sjuk och tänkte inte bli det nu heller. Dessutom är jag bara 7 år, knappt passerat tonåren alltså. Matte sa att det var Idas idé men det kan jag bara inte tro 🤨. Jag trodde Ida var min kompis men matte sa att hon måste följa försäkringsbolagens regler. Varför det? Det ser väl vem som helst att jag är i toppform! Inte undra på att jag ser sur ut på bilden! Och lägg märke till bandaget .

Iallafall var jag hos Lotten för min vanliga veterinär Leif hade ledigt. Lottens pappa var också veterinär och hade gått på skolan ungefär samtidigt som morfar som ni ju vet är veterinär också 🙂. Först skulle jag lämna urinprov. Matte fick en rondskål och den stack hon under rumpan på mig när jag bara skulle markera revir utanför djursjukhuset 😮. Sen tog Lotten blodprov efter att hon rakat på min tass 😠. Det var leverprov, njurprov, blodsocker och Hb. Jag kan rapportera att alla prover var perfekta (fast det visste jag ju innan 🙂). Jag hade också exakt samma vikt (2,8 kg) som för 3 år sedan och det vet jag rätt många som inte har 🙂. Sen fick jag ett papper på att jag är perfekt och det ska jag skicka till Ida, pilutta henne! 

Igår åt vi Brysselkål! Ja, jag avstod för det luktade inget vidare men matte S hade köpt det i affärenför att hon aldrig ätit det förut. Matte E har aldrig serverat det här hemma för hon fick för mycket av det när hon var liten /säger hon) 🤨. Man fick en stor påse för bara 7,90:- 🙂. Hon frågade matte E om hon fick köpa det och om det var gott. Matte E svarade att "jodå det var väl helt ok". Redan här borde matte S blivit misstänksam för matte E äter ALLT och tycker om det mesta så om hon säger att något är "helt ok" bör man omgående misstänka att det smakar pest 😙. Det gjorde det också och matte S svor på att aldrig mer äta Brysselkål efter att hon fått en rejäl portion till kvällen 🙂. Mattte E sa att hälften var kvar så det måste också ätas upp men matte S har bestämt att det ska läggas ut i skogen till hungriga djur. Kan det verkligen finnas SÅÅ hungriga djur? 

Annars har käket varit bra senaste tiden och då vill jag passa på att tacka alla givmilda underbara personer som bistått med supergott tilltugg. TACK till min Älsklings-Gaston, Yvonne, moster Karin, mormor och morfar som alla tänker på de svältande, om inte i Afrika så iallafall i Kumla 😀. 

Ha´nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR så hörs vi 2014

från världens friskaste SANDIE ❤

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan