13. jan, 2014

Hur dum får man vara??

Voff!

Ja, den här veckan måste man som klok hund ställa sig den frågan "hur dum får man vara"? Enligt husse finns det ingen gräns och han säger ofta att jag är smartare och klokare än de flesta människor han träffar 🙂. När man ser och läser om vissa personers hundhållning är man helt klart benägen att säga att till och med Zessa är hundra gånger smartare än dessa människor! Ni kanske inte såg på TV om tanten i Skåne som försökte lura i kontrollanterna att hon var jätteseriös trots att hennes hundar hade det bottendåligt 😠. Tyvärr är hon nog bara en av många som INTE tycker om hundar utan BARA försöker tjäna pengar 🤒! Men egentligen skulle det inte spela någon roll alls hur många elaka, omoraliska människor som hanterar hundar illa det finns OM inte det fanns SÅÅ många dumma!!!! För det är alla dumma som gör att de elaka kan fortsätta med sin djurhantering! OM vi andra var kloka människor och ALDRIG köpte en hund:

- där vi inte varit på besök inne hos hundens familj och kan se att hundarna i familjen har ett fint liv med bra liggplatser och aktiviteter så de mår bra.

- där vi inte får en stamtavla från SKK

- där vi inte kan få bra referenser om uppfödaren/säljaren

DÅ skulle de människorna aldrig tjäna en endaste krona och då skulle de sluta med att sälja valpar/hundar eftersom det enda de är intresserade av är pengar! Visst är det väl synd att det finns såå många dumma!!

Dessutom betalar de massor av pengar utan att veta vad de köper!! Matte säger att "if you pay in peanuts, you got a monkey" och det betyder att bra och billigt inte hör ihop utan om man inte vill betala så får man heller inte något riktigt bra. 

Själv är jag klok och förståndig men i förrgår fick jag smaka på husses irish coffe och då blev jag lite vild 😀. Visserligen var det bara på grädden men jag fick lite whiskydoft i näsan och det räckte för att få ett mindre "stolleryck". 

Eftersom man ska vara snäll fast det inte är jul längre så sätter jag in ett kort här där Zessa och jag är jättesnälla. Ni kan själva försöka lista ut vilka som är jag och Zessa 😀. 

Slick på nosen på alla snälla kloka människor och lite slick på de dumma om de försöker bättra sig 😋

Från kloka förståndiga smarta Sandie

Kommentarer

Inger

Vad du är klok Sandie!!! Puss på nosen på dig från Ingerl

13.01.2014 23:52

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan