10. feb, 2014

Jag har varit förvisad!!!

Noff!

Nu ska ni få höra något upprörande! JAG, prinsessan Zessa har under tre hela dagar varit förvisad till källaren 😠. Det började med att mina bröder kom hem i fredags och snacka om att vara "på"! Särskilt lillbrorsan Zorro. Matte sa direkt att "nu fick det vara skilda rum över helgen" och det tyckte jag först var helt ok. Dvs ända tills jag fick veta att det var JAG som skulle bo i källaren 😮. 

Varför i allsin dar skulle JAG flytta? Jag tycker att huset är mest mitt hus för jag har bott i det i hela mitt liv medan mamma har bott både i Göteborg och Fjällbacka, Bonzo är född i Fjällbacka och bor i Linköping nu och Zorro bor också i Linköping nu. Alltså är det mest MITT hus och mitt hem 😋. Ändå fick jag flytta ner i källaren! Okey, visst är det ett helt ok rum i källaren, husets varmaste faktiskt och enda stället där det finns golvvärme. Ganska skönt i och för sig. Rummet är husses musikrum så förutom golvvärme bor det 2 altsaxar, en tenorsax och en klarinett där 🙂. Någon timma varje dag får man sällskap av husse som tränar. Då brukar jag sjunga med. Det tycker husse är vackert och så har vi en minikonsert tillsammans. Ibland sjunger vi alla fyra med och då är det OTROLIGT vackert. Fast nu var jag ju själv i källaren, ja med husse då ibland förstås. 

Efter två dagar skedde en förändring till det bättre. Zorro började yla på kvällen och när klockan var midnatt stod inte matte E ut längre utan Zorro fick byta plats med mig i källaren för då var det ingen som hörde hur han ylade (ni fattar varför husse får träna i källaren va 😀). Stackars Bonzo åkte ner i källaren av bara farten han också men Bonzo gillar alla ställen där det är varmt och där han får sova så han tog det med ro. Zorro däremot satt på husses ena saxofonväska och ylade halva natten! 

Nu har Zorro och Bonzo åkt med matte S tillbaka till Linköping så nu är det lugnt igen och vi sover på våra vanliga platser. Idag hurrade vi för Bonzo innan han åkte imors för han fyller 5 år idag. Alltså grattar jag honom extra idag med att sätta ett foto av min snälla toppenbror på min blogg fast jag egentligen borde ha ett vackert kort av Sveriges snyggaste chihuahua (mig själv alltså) där. 

Så tusen nospussar till Bonzo ❤ 💋 ❤från Zessa som ska sova på favoritsovplatsen inatt 💋

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan