8. mar, 2012

Skulle jag vara tjock!!

Voff!

Plötsligt har det blivit indragning på maten här! Det har varit toppenbra med käket ända sedan jag fick valpar och matte har sagt att jag närmast har varit mager. Jag håller med och har fått en del del extra att äta på i flera månader. Men plötsligt häromdagen när matte vägde valparna skulle hon väga mig och Bonzo också. När jag stod på vägen sa hon "men det var värst vad tjock du har blivit"!!! Så säger man väl inte 😠 till en lagom tjock hund i sina bästa år!! Jag vägde ändå bara 2,83 kg men "någon" anser att min perfekta vikt är 2,7 😙. För att kolla att vågen inte var fel fick jag väga mig på vågen på Överviktsmottagningen/Kvartersdoktorn för den går till 300 kg och slår bara fel på +-20gram! Det var nämligen flera på utställningen som sa att vår våg kanske var fel. För när de frågade vad Zessa vägde sa matte 1,8 kg och då var det flera hundar som var större än Zessa men som bara vägde 1,5 så matte funderade på om det var fel på vår våg. Jag kan härmed meddela att det var det inte 😥 jag vägde prick lika mycket på mottagningen och det gjorde Zessa och Zorro också. Just nu väger Zorro 1,5 och Zessa 1,9 kg. Vi kallar Zessa för Tjockisen! Fast egentligen är det bara när man jämför med Zorro. För när Bonzo var lika gammal som Zessa är nu vägde han 2,5 kg 😀. Zorro kallas nästan jämt för Snorren 😋. Det kan jag tycka är lite skämmigt ibland. Speciellt ute bland folk när matte E plötsligt med hög röst ropar till matte S "har du sett Snorren?". Bonzo kallas för Bubben och själv kallas jag Skrot. Jag har ingen aning om varför faktiskt 🤨.

Idag ska jag och matte S sova i lägenheten för vi har köpt ny soffa, ett par byråar, lampor och lite annat smått och gott. Ska bli skönt att ha hela sängen för sig själv, ja matte S får väl ligga lite på kanten också förstås!

Slick på alla mina beundrare, både tjocka och smala från Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan