5. maj, 2014

Nyinflyttade

Voff!

Jag har haft det jobbigt sista tiden eftersom det flyttat in 2 nya jobbiga individer hos oss. Nu menar jag inte Bonzo och Zorro även om beskrivningen passar väldigt bra in på dom också utan jag talar om Stor-Klas och Lill-Klas! Ni kanske undrar över Bonzo och Zorro förresten 😀. Jo, dom bor hos mig och Zessa just nu för matte S skulle roa sig på Valborg 😙. Så hon åkte med Philip till Uppsala! Jaha, ni vet inte vem Philip är heller 😮!! Jag kan ju inte förklara allt nu men han ska iallafall bli doktor precis som matte S. Iallafall var dom i Uppsala, matte E sa att om man skulle fira Valborg i Uppsala måste man ha studentmössa. Matte S sa att ingenting kunde få henne att ha studentmössa på Valborg, inte ens Uppsala och inte ens att matte E hotade med att hon skulle bli den enda i stan utan mössa. Matte S sa att det gjorde henne inget, visade bara att man inte följer strömmen. 

Nu blev det ett sidospår till Uppsala plötslig, jag förstår att ni förgås av nyfikenhet över Stor-Klas och Lill-Klas 😋. Jo Lill-Klas bor i Kumla och Stor-KLas i Fjällbacka. Husse fick bygga ett bo till Lill-Klas under altan. Dit går han när han precis som oss alla behöver "ladda batterierna". Stor-Klas har inget tak men han verkar trivas ändå. 

Lill-Klas irrar helt ostrukturerat omkring på gräsmattan i Kumla och i början visade han vilken kräsen individ han är. Han vägrade gå upp för backen, stannade bara och om man frågade honom vad problemet var sa han bara att "det lutar" 🤪! Det är väl klart det lutar!!!! Det är ju en backe 😋!! Jag försökte verkligen få honom att uppföra sig bättre. Jag jagade honom, skällde och bet honom i bakbenet 😠. Tror ni att han fattade? Nej då, han blev bara sur och gick in i en buske. Husse sa att jag inte fick jaga Lill-Klas och satte koppel på MIG! Det borde han satt på Lill-KLas istället 😠. 

Stor-Klas är smartare. Han knatar visserligen omkring på gräsplanen i Fjällbacka istället för i Kumla men husse säger att han kan tänka själv! Jag säger bara som morfar då: f-n tro´t 😙. Han ser ut som bilen i Jönssonligan, ni vet den där leksaksbilen som var en present till Wall-Enberg och faktum är att nu har vi vant oss vid honom. Zessa rusar ut till honom direkt hon kommer ut, springer ett varv runt honom för att säga hej och sen får han liksom vara en i flocken 😀. 

Matte E har köpt en ny kamera som zoomar jättebra. Hon har tagit hundra kort minst på oss senaste dagarna, hon säger att det är för att hon måste testa  kameran 🙂. Här ser ni mig, Stor-Klas och Zessa på ett av hennes fototester 🙂.

Nu ska jag gå ut och natta Lill-Klas, passar han sig inte så pinkar jag på honom 🙂.

Slick på er alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan