19. mar, 2012

Världens bästa prinsessa

Njoff!

Idag är det världens bästa prinsessa som skriver 🤪! Jag blir bara vackrare för varje dag! Jo, det är sant, vi har en spegel som jag har tittat mig i och då blir jag nästan bländad!! Ändå tjatar alla om att min lillebror Snorren är så sööööt 😙. Och att han är så duktig och lika smart som mamma! Nu ska jag berätta vad han kan. Han kan kom, sitt, ligg, upp (då hoppar han upp i luften), hopp över foten och så kan han slå med båda framtassarna när han vill något. Jag undrar bara, vilken nytta har han av de sakerna 🤨. Nu ska jag berätta vad han INTE kan! Han kan inte visa sina tänder 🤪🤪! Det som är det lättaste i världen (JAG kan såklart det). Han kan inte stå fint på bordet heller. JAG kan såklart det också! Jag kan även kom och sitt men det talar jag inte om får någon. Matte brukar säga att det är som med Pricken som var "ledfigur" på universitetet där hon läste medicin. Jaha, ni kan inte den om Pricken! Jo, så här är det:

Prickens husse säger till sin kompis "jag har lärt Pricken vissla". Då säger kompisen "jag hör inte att han visslar". Nej, säger Prickens husse, jag sa att jag har lärt honom vissla, inte att han har lärt sig! 

Det är skillnad det 😎. Och jag är som Pricken. Och som min storebror Bonzo! Vi har jättekul och han lär mig allt han kan (då säger matte "nåja, det går väl ganska fort").  

På dagarna har vi alla jättekul men jag har känt mig lite ensam senaste nätterna. Matte S har nämligen gjort iordning i sin lägenhet och flyttat dit och tagit med sig Snorren och mamma på nätterna. Egentligen ska Bonzo och Snorren bo där men Bonzo smiter iväg och kryper under husses täcke på kvällen och mamma vill helst ligga i matte S säng för husse är så orolig av sig. Han sparkade till mamma på nosen en natt när dom sov och då bet mamma lite lätt i hans tå (helt naturligt när någon fotar till en!). Det blödde inte ens 😙. Matte E sparkar aldrig till något för hon ligger helt still när hon sover. Däremot har hon ingen pardon alls utan föser raskt ut Bonzo på kanten om han försöker ta mittplatsen (vilket han alltid försöker). Husse däremot lägger sig själv på kanten för att inte störa Bonzo!! Jag och Snorren får inte sova i sängarna (än 🙃🙃...) så jag sover alldeles ensam nu i köket. Jag har blivit uppgraderad nu i helgen till hela köket från att jag sovit i valphagen till i fredags! Imorse kände jag mig ensam så jag ylade först vid 6-tiden. Då fick jag gå ut och så tänkte matte E att jag skulle somna om. Det kunde hon fetglömma (som matte S brukar säga) 🤪. Jag ylade 30 minuter till och då kom både husse och matte upp. Sen satt jag i knät vid frukosten och det blev ordning och reda på saker igen!

Nu säger matte att jag ska sova, stackars mig, ensam i köket.

Slick på er alla under täckena från "Askungen" Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan