18. okt, 2014

Att flytta eller inte flytta

Voff

Vi bygger ett nytt hus tror jag 🤪. Iallafall går vi till ett hus varje dag på helgen och städar. Det är lika stökigt varje fredag då vi kommer dit och lika snyggt varje söndag! Man kan undra hur det kan bli såå stökigt när vi inte ens är där 🤨.

Det mesta verkar vara förbjudet i det här huset! Man får inte äta något av allt "löst" som ligger där, man får förstås inte pinka någonstans och Zessa fick bassning när hon grävde ner ett ben i den fina gosiga delen som matte kallar "isoleringen". Hon kom iallafall ihåg var hon grävt ner benet så igår tänkte hon gräva upp det igen men det var också förbjudet 😮!

Själv trotsade jag alla förbud och la mig att sova i den mjuka delen av huset (som matte fortfarande kallar isoleringen), ni kan se på bilden hur trevligt det var och att det verkligen ser ut som en hundbädd! Hon upptäckte inte det eftersom hon var strängt upptagen med städningen 🙂. Matte säger att vi ska bo i det huset men jag tvivlar 🤔. Det finns inga möbler, inga väggar, inget kök och inget vatten. Till övervåningen går en livsfarlig trappa som matte inte vill att jag och Zessa går i men det gör vi ändå (civil olydnad 🤪). Egentligen finns det inget intressant på övervåningen, inte ens fönster ännu! Men det är kul att gå upp och låta sig sjunka ner i isoleringen vilket gör att matte genast kommer springande för att bära ner en till nedervåningen igen 😋. Om jag ska flytta dit så kräver jag en gosig bädd, en braskamin samt givetvis matskålar och vatten 🙂. Vi får väl se hur det blir, själv kan jag tycka det är onödigt att flytta 75 meter!

Den här helgen har det regnat hela tiden. Jag bestämde mig redan i fredags för att inte gå ut och det har jag hållt fast vid 😎. Promenader anser jag vara alldeles överreklamerat. Själv är jag  kanonform men så tränar jag hjärnan varje dag också samt lite annat också förstås.

Idag kan jag meddela att jag ätit TVÅ ben. Först en lyxgrisknorr som jag intog på en tillfällig matta i vårt nya hem och på kvällen ett tandborstben 🤪. Kanongott!Konstigt nog känner jag mig fortfarande hungrig!

Nu ska jag bädda ner mig i min vanliga korg,

Slick på nosen alla godingar, från Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan