30. mar, 2012

Uti vår hage

Njoff på er alla!

Idag skriver JAG, den kungliga höghetn prinsessan Zessa 🙂. Livet har varit lite småtrist på sistone. Det började bra förra veckan när vi firade min (och kanske lite Zorros) halvårsdag med goda ben. Sen började mina brorsor svassa så väldigt runt mig och dom ville tvätta mig både här och där (ni fattar va...) 🤨. Matte sa att jag hade börjat löpa och försökte sätta på mig en urlöjlig byxa 😮. Jag kan meddela att den satt på högst en minut. Ful var den också, svart! Passar väl inte en prinsessa! När vi var på chihuahuapromenad på söndagen rådfrågade matte en annan matte som sa att hennes stackars hundar (OK, min kommentar) inte fick av sig sina fula byxor. Då provade matte på mig igen när vi kom hem och satt den JÄTTEHÅRT. Då gick det inte så bra att ta av den utan jag ylade tills matte tog av den istället. Det tog 10 minuter. Sen dess har jag inte haft några fula byxor 😀.

Husse, matte och matte håller på att bygga ett staket men innan det är klart har de gjort en "hage" som vi kan vara lösa i på tomten. Dvs alla utom jag som är bunden i en lina utanför hagen 😠. Haha, tror dom att det går att stänga ute mig så lätt!!! Idag har jag klattrat in i hagen tre gånger 🤩. Varken mamma eller brorsorna kan klättra i och ur men JAG kan. Prinsessor kan sånt! Jag kan även öppna alla olika stängsel inomhus så nu får Bonzo och Zorro bo i matte S lägenhet. Det enda jag inte kan är att ta mig upp på övervåningen på natten. jag är arg på det och ylar lite då och då för att alla ska förstå att jag inte trivs själv på undervåningen. Mamma får minsann sova på övervåningen om hon vill! Somliga tycker att jag är för liten än och att jag ska vara glad som nu får sova var jag vill i tre olika rum där nere. Jag ska minsann träna på att komma upp.

Nu har alla snart lagt sig så jag börjar träna direkt! Slick på er från prinsessan Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan