10. apr, 2012

Födelsedagsfest och rallylydnad

Voff!

I påsk har vi haft fest för mormor (en av mina favoriter) och morfar. Dom hade fyllt år, mormor fyllde 80 så det skulle firas. Alla träffades i Birdiebo i Fjällbacka, Cecilia hade kommit från Örnsköldsvik och Louise från Stockholm där hon bor numera med sin kille Dennis. Han är en datanörd som jag inte träffat förut. Sen kom förstås Claes och min absoluta toppenfavorit moster Karin från Mariestad. Moster Karin fick hundra pussar av mig och lika många av Bonzo och Zessa fast kanske bara 50 av Zorro för han kom liksom inte åt riktigt i trängseln. Han är en riktigt liten rackare, väger bara 1,7 kg! Moster Karin hade fixat käket och det var grisöron 😀 det absolut bästa som finns! Bara för att hon är så toppen på käk så  sätter jag in ett kort på allihop utom matte E som inte kom med på bilden.

Idag har jag varit på kurs i rallylydnad. Som väntat var jag mycket bra 😎. Zorro och Sebbe som bor granne med oss var också där. Sen var det en cockerspaniel som skällde hela tiden och så en stor hund till. Det bästa med kursen var Karin som var den som bestämde. Hon bestämde väldigt bra, bland annat att man skulle få godis varje gång man tittade på matte 🤪! Gissa om jag stirrbligade hela tiden! Matte hade bara att langa in godiset.

Annars är det skralt med mat här. Nu har matte bestämt att jag väger 2 hg för mycket. Som om det är något att prata om! En av husses patienter har gått ner 132 kg (utan att operera sig) och DÅ kan man prata om att väga för mycket! Men matte är så envis så nu får jag bara 18g på morgonen och kvällen 😠. Fast ibland knycker jag lite mat av Zorro och Zessa om dom inte vill ha allt. Då blir matte JÄTTESUR!!! Är det meningen att maten ska förfaras eller??

Nu måste jag vila upp mig inför arbetsdagen imorgon,

slick och puss till alla och särskilt till moster Karin från Sandie 😘.

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan