12. apr, 2015

Släkten är värst!

Voff!

Idag fick matte E 238 nya släktingar 🙂! Och det var bara början 🤪. Jo, hon gav ju morfar en Y-DNA test i födelsedagspresent så han var tvungen att svabba sig i mun precis som en brottsling 😋 och sen gav hon sig själv (som allmän uppmuntran???) ett mitokondrie-DNA test och autosomalt DNA test. Idag fick hon första svaren på det autosomala testet vilket gav 238 nya släktingar vilka SAMTLIGA var fullständigt okända! Hon har redan bestämt att nog mormor också ska svabbas. Jag tycker hon kan börja med att ta hand om de 238 första 😙. Morfars test har inte kommit ännu. Den har kommit meddelande om att det kommer svar i maj-juni. Tänk att det tar så lång tid att hitta sina rötter (eller snarare morfars rötter).

Själv är jag nöjd med de släktingar jag har, ni kan se ett flertal av dem i mitt släktträd. Anser att jag själv är släktens kronjuvel. Idag var jag och tävlade i Askersund. Det var agility klass III och det är bara proffsen som är med i den klassen. Tyvärr fick jag släpa runt matte E och hon stod i vägen så jag blev diskad 😠. Synd, jag var strålande annars. Hindren var maxhöga vilket är 35 cm. Jag rev inte ett enda 😀. Fast man kan fundera på hur klassindelningen är i agiity. Matte har röstat på 5 klasser i den stora enkätomröstningen. I så fall blir det en XS klass och det behövs, idag fick de ta manuell tid på mitt lopp för jag var för liten för att passera digitala startlinjen!

Zessa går på tävlingskurs i agility. Efter första kurstillfället kom hon hem och berättade att hon var klassens stjärna 😮. Det kan inte vara möjligt för tänk er hur de andra är i så fall! Dessutom är hon fortfarande en bebis 😋. Idag åt hon upp sitt eget bajs och husse var helt i chock efter att sett det. Matte ansåg att han borde förhindrat det men husse trodde inte någon kunde göra något så läskigt 🤒. Ingen vill ha puss av Zessa ikväll men hon lindar säkert husse runt "lilltassen" så hon får sova i hans säng iallafall.

Vi har haft det jättejobbigt i flera veckor för Bubben (Bonzo) och Knodden (Zorro) har bott här eftersom matte S hade så fasligt många dater 🙂. Hon måste ordna med sitt forskningsarbete i termin 6 och mailade ca 20 olika handledare om det. Hon mailade så många eftersom hon inte trodde hon skulle få svar från så många eftersom hon hört det av andra studenter.  Det var matte E som korrekturläste mailet och ändrade så det skulle bli attraktivt. Och det blev det, hon fick svar av ALLA! Och alla tyckte det skulle vara kul om hon gjorde sitt arbete med just dem 🙂. Så då fick hon träffa alla och sen har det varit sååå svårt att bestämma sig. Just nu väljer hon mellan två toppenprofessorer som Buridans åsna (ni vet han mellan två hötappar). Ett klart I-landsproblem 😀.

Jag har inget svårt för att välja så nu väljer jag att sova 🙃.

Slick på er alla från världens bästa Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan