18. apr, 2012

Mat och annat

Voff!

I lördags var vi alla och grattade farbror Klas som fyllde 50 år i torsdags. Husse, matte, matte, Klas och Annika badade då i en tunna. Det var blött och jag kände inte den minsta lust att bada själv. Sätter iallafall in ett kort på hur dom såg ut, verkar som dom tyckte det var skönt! Till höger ser ni bakdelen på Lennart. Det är han som är svart. Han var helt ok så länge han inte rörde sig! När han rörde sig såg jag det som min plikt att larma så någon (Klas) kunde säga till honom att vara still, tyst och helt osynlig. Zorro den lilla dumbommen gillade Lennart och åmade sig väldigt för honom 😮. Vi var alla ute i trädgården hela eftermiddagen och vädret var toppen. Jag och Bonzo hjälpte Klas att graäv i rabatterna samt dra upp mossa ur gräsmattan.

Självklart fick Klas present också. Han fick BoxeeBox och ett löpband så han kan hålla sig i form om det blir för mycket Boxeebox 😀.

Vi fick ben. Men det är ett fasligt tjat om min vikt! Idag vägde jag 3940g. Det är 60g mer än förra veckan och då har jag ändå bantat! Jag får nog börja med lågkalorimat säger matte 😮. Hon såg inte att jag knyckte alla kycklingstänger ur hennes ficka igår på rallylydnadskursen😙. Hon undrade bara var de tagit vägen och jag såg ut som jag inte hade en aning. Jag anser att jag var VÄRD dem för jag är så bra på rallylydnad.

Min matchvikt är annars 3750g så det är 2 hg som jag ska gå ner, helst före första agilitytävlingen säger matte.

Ja, jag tänker inte bekymra mig om det. Nu ska jag gå med matte S, Snorren och Bubben till mattes lägenhet och sova i sängen. Gissa om Zessa kommer vara sur för hon får vara ensam! Hon avskyr det!

Slick på er från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan