20. maj, 2015

Nästan ensam

Noff!

Matte E och jag är ensamma i Fjällbacka. Petimetern säger nu förstås att vi inte kan vara ensamma när vi är två men JAG tycker det känns som vi är väldigt ensamma!

Husse och matte S åkte häromdagen och alla utom jag fick följa med 😠. Bonzo och Zorro skulle förstås med matte S till Linköping men mamma fick också följa med dit!° JAG ville också åka till Linköping men jag skulle vara kvar och gå på en trist tillställning med lantmäteriet tillsammans med matte . Jag tror det var så att de skarpaste hjärnorna skulle gå på mötet 🤔. Jobbigt att vara så smart!

Första morgonen matstrejkade jag och ni fattar att det är så extremt ovanligt att det inte finns. Men sen började det hända grejer 🙂. Först kom två snickare och det kändes så livat att jag direkt åt upp all mat 😀. Sen kom en hare som jag jagade tills den flydde genom stängslet och efter det ett rådjur som jag inte jagade, mest för att jag såg det inifrån soffan där man har perfekt utsikt över gården ända ner till bryggan och sjöboden.

Matte städade först men sen byggde hon ihop vårat nya "hundhus" och målade det till hälften. Hur det blev kan ni se på bilden 🙂. Då kan ni se hur ensam jag är också! Efter lunch visade det sig att moster Karin också var i Fjällbacka så då kom hon och hälsade på. Jag fick FYRA ben . Visserligen sa hon att jag skulle dela med mamma och mina bröder men vem minns det om en vecka 🤪. Jag delade med "Fåris" och "Kolis", mina valpar. Matte E säger att de inte är riktiga valpar men hon har fel. Kolis till och med gnäller så vackert (fast matte påstår att han sjunger eftersom hon tror att han är en koltrast).

Matte och jag var ute och grejade med agilitybanan och då kom det en man som skulle titta på något i huset, jag vet inte riktigt vad men just som vi stod där och tittade kom en jättestor räv ! Matte och jag hjälptes åt att skrämma bort den och den blev jätterädd för mig 🤪. Matte var lite upprörd för hon gillar inte att ha rävar på gården och började prata om att skjuta den men när hon ringde husse och föreslog det tyckte han det var att ta i och ansåg att räven var så rädd för oss så den var inget att vara rädd för. JAG är iallafall inte rädd för räven, det är han som är rädd för mig 🤪.

Både gubben och räven försvann och då kom moster Karin tillbaka tillsammans med Inga. Jag tänkte att hon har kanske 4 ben till med sig om hon glömt att jag är så ensam men det hade hon inte. Somliga åt räkmackor och somliga åt lamm, ni får gissa själva vem som åt vad 😋.

Idag var jag på mötet för de smarta. Vi var åtta där med mig. En som var där klappade mig nästan hela tiden. Matte sa att han satt på huk för att han hade ont i ryggen men jag såg ju att han ville klappa mig så det fick han. Vi stod ute i blåsten först jättelänge och det kan man ju undra hur smart det var men sen var det en som föreslog kaffe och bullar inomhus och det var jättesmart tyckte jag 😀.

Eftersom matte E fyller år idag ska vi fira det med att inte vara så här ensamma längre så vi åker tåg till husse nu. Matte S, brorsorna och mamma kommer också dit i kväll. Först åkte vi med moster Karin till Dingle. Sen åkte vi först en buss och sen en annan buss. Efter allt det var vi bara i Uddevalla! Så då var det först ett tåg och nu sitter vi på tåg nummer två. På perrongen var det en stor schäfer som nästan gick rakt på mig 😠. Jag blev sur men matte sa att han var en blind hund eller var det en blindhund? Eller var det husse som var blind?? Jag vet inte så noga men en liten utskällning fick han i alla fall.

När vi kommer hem ska jag äta ett jättestort ben och fira matte med tror jag. Hon har fått flera pussar i present så jag tycker jag är värd ett ben idag. Särskilt nu när jag varit så ensam!

Slick från Zessa som inte tänker vara ensam mer på jättelänge

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan