24. jul, 2015

Är jag bra eller bäst!

Noff!

Härom dagen kom ett stort kuvert hem till oss! I det låg 12 !!!! diplom för topp-10-resultat under 2014 🤪. Fyra av dem var MINA!! Är jag bara bäst eller! Zorro och Bonzo fick två var. Mamma fick oxå fyra varav ett med vinst i Allround men det förtar ju på inget sett mina fyra 😎. Jag kom 3:a i Allround, 8:a i agility, 6:a i freestyle och 5:a i HTM. I år tänker jag bli bättre i allt 🙂. Jag startade nu i helgen när jag blev 3:a i agilityklassen i Strömstad i lördags och fick min andra pinne 😀. Zorro hade oxå fått en pinne om han inte varit så ivrig och sprungit förbi balansen med en halvmeter. För det fick han 5 fel men hade ändå bra tid.

I måndags hade vi besök av en liten tjej som heter Chanel. Eftersom jag är så otroligt trevlig fick jag träffa henne först. Efter en stund kom Zorro och då blev det full fart som ni kan se på filmen. Hon var en riktig bebis och blev jättetrött efter bara en liten stund. Jag blev inte trött alls.

slick på alla från Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan