21. aug, 2015

Hårda bollar och kalla bad

Noff!

Jag lever ett hårt liv! Häromsisten hade matte och husse främmande här, varför i all sin dar säger men främmande föresten?? Det var väldigt välkända personer som var här 😃.Jag har själv träffat det massor av gånger 😄. I alla fall skulle det vara lekar och tävlingar. Jag skulle inte få vara med 😡 men sen fick vi komma ut och vara med iallafall. En gren bestod av att kasta golfbollar i en hink. Då kastade matte E en golfboll i huvudet på mig. Det gjorde inget ont alls! Jo förresten lite ont gjorde det men då sa matte E att jag inte skulle vara en sån närking när jag pep. Så jag bet ihop och fortsatte jaga bollarna. Matte Fick lite dåligt samvete sen och kände på mitt huvud flera gånger. Jag sa inte ens pip för man vill ju inte vara närking (även om det är just det man är 😜).

Det har varit jättevarmt nu i flera dagar och vi har varit ute på havet. Jag badade både igår och idag 😁. Simmade jättelångt oxå 😀.Det var inte för att jag tyckte det var så jättefint att bada utan mer för att matte E tyckte det var fint att simma. Själv tyckte jag det var "så där" om jag ska vara ärlig. Svårt att se tjusningen med att simma genom tångruskor, salt vatten och få salt i både näsan och munnen 😠. Det bästa med simmningen var att bli torr 😄. Matte hade en jättestor badrock med som jag fick vara invirad i och det var toppenskönt.  

Min knäppa bror Zorro har en ylperiod just nu 😁. Somliga påstår att det är MITT fel!! Dom säger att jag löper 😦. Det är en evig lögn för jag sitter alldeles still för det mesta, när jag inte måste träna förstås. Nästa helg blir superjobbig. På lördag ska jag tävla dubbla klasser freestyle i Kungsör. Matte kommer bli jättesur om vi inte får uppflyttning då 😁. Förmodligen stryper hon domarna! Jag får se om jag tänker skärpa mig, har inte bestämt mig ännu 😄. På söndag ska vi alla utom Bonzo på en skum tillställning i Örebro som heter BPH. Jag vet inte vad det betyder men jag gissar Ben På Helgen och har jag tur betyder det jag jag får ära massor av ben! Bonzo har varit på något som heter MH så han behöver inte följa med. Jag frågade honom vad det var och då sa han att det var ett ställe med spöken👻! Låter läskigt om det betyder Benrangel På Helgen! 

Slick på er alla, jag rapporterar om benranglen om en vecka!

Er Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan