8. maj, 2012

Rallylydnad

Voff!

Nu börjar jag få lite ordning på matte i lydnadskursen! På bilden har hon lärt sig "front" 🙂. Då ska man vara mittemot varandra. Eftersom hon är lite trög så är nästa steg att JAG gör "höger ingång" eller "vänster ingång". Matte kan då stå still hela tiden och då är det ingen risk att hon gör något fel 😋.  Eller nästan ingen risk iallafall. Hon kan ju såklart dabba sig med att röra eller störa mig men risken är ju iallafall mindre än om hon själv förväntades göra något. Idag tränade vi på "Tyska svängen" och där var jag grym! Matte hade som enda uppgift att snurra ett halvt varv åt vänster och det gjorde hon riktigt bra faktiskt. Själv hade jag mycket svårare och skulle gå runt henne åt höger. Oss emellan kan jag berätta att det fanns kursdeltagare som var ganska tröga. Inga namn 🙃! Nu ska matte bara hitta en tävling så att omvärlden kan få njuta av min rallylydnad.

Appropå tävling ska jag till Linköping i helgen. Jag startar i 4 lopp, 2 agility och 2 hopp. Jag hoppas det blir jättesvåra banor med mycket kluriga svängar för det är jag bäst på 😎. Bonzo startar också i 4 lopp. Matte hoppas han håller sig på banan och inte äter upp någons matsäck. Zessa och Zorro ska få följa med och känna på atmosfären! Vi ska ha tältet med och nya stolar, matsäck och filtar både för värme och kyla. Hoppas vi får rum alla utan släpkärra!

I övermorgon börjar Bonzo danskurs. Han tycker det är jättemanligt men det tycker han det är att ha ett rosa sovhus också! För att förbereda sig har han sett Let´s Dance 3 veckor i rad. Han tänker inte bli utröstad säger han men matte har sagt att ingen blir utröstad för det är en kurs. Bonzo säger att det spelar ingen roll vilket för han tänker bli bäst iallafall. Matte säger att dansen heter freestyle och då låter det som om man gör lite som man vill. Det tror jag kommer passa Bonzo bra för sånt gillar han.

Sådär, nu ska jag faktiskt träna lite innan jag nattar,

slick och puss på er från Er Sandie

Kommentarer

CB

08.05.2012 07:57

Håller på Bonzo. Hoppas han snor åt sig en macka eller hot dog. Det vet man ju vad det är till skillnad från HP, CC, agility, klass III, freestyle hälsar CB

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan