1. sep, 2015

Min beskrivning av BPH

Noff!

Igår var jag på BPH 🙂. Det betyder "Bäst På Hoppning" tror jag nu eftersom det är precis vad jag är 🙂. Zorro var oxå på BPH fast jag vet inte riktigt varför, han är ju inte Bäst På Hoppning! Han kanske fick någon sorts reservplats 🤨. Matte påstår att BPH betyder "Beteende och Personlighetsbeskrivning Hund" men det tror jag inte ett dugg på. Nu ska ni få veta hur det var!

Först gick jag runt några okända människor som inte var okända alla eftersom matte S oxå var där. En av de verkligt okända gick sen runt och klappade i händerna. Förmodligen var det för att jag var så snygg. Sen kom hon och hälsade och det var ju artigt och bra men sen försökte hon lura iväg mig från matte 😠. Stopp och belägg sa jag och gick inte ett steg till 🙂. Det har man ju hört hur dumt det är att följa med okända! Zorro den dumskallen gick med utan vidare! På bilden ser ni hur han fjäskar för tanten 😮. Jag stannade kvar med matte så inte hon skulle känna sig ensam. Då tyckte både matte och tanten att det var lektime. Matte tog fram "Jellon" (tänk att han var med 😀) och jag lekte med honom. När matte slängde iväg honom gjorde jag som jag brukade, dvs sprang fram och nosade på honom och tillbaka till matte. Ni vet det brukar alltid vara mamma som bär tillbaka "Jellon" till matte, jag brukar inte behöva anstränga mig. Tanten tog fram en trist gummistav och tyckte att jag skulle leka med den men den fick hon leka med själv 🙂. Visserligen kollade jag in den men den var precis lika trist som den såg ut! Då kom tanten och visade att hon hade falukorv i handen 🤪. Det kunde hon väl sagt från början!! Men lömsk som hon var gömde hon falukorven UNDER en burk och I EN STÄNGD burk! Lite la hon vid sidan om och det åt jag upp kvickt som sjutton innan hon ångrade sig. Sen tog jag en snabb powernap och då fick jag ALL falukorv som var kvar!! Matte sa att jag inte skulle få någon kvällsmat efter det!

Sen gick vi lite lugnt runt tills det plötslig ploppade upp en gubbe mitt framför oss. Jag drog mig några meter bakåt men matte stod kvar. Då var jag ju bara tvungen att rädda matte från gubben så jag gick också fram till den. Och vet ni vad! Den var helt död eller kanske konstgjord, inte vet jag, men jag gick 2 varv runt den. Sen började en grej skramla men den verkade oxå fejkad och jag gick några varv runt den med 😙. När vi gick vidare kom vi till en övergång som var sånt som normala människor har på taket men det här stället verkade helt onormalt så antagligen var det normalt för dem att ha taket på golvet 🤨. Det var jättelätt att gå över så jag gjorde det 4 gånger bara för att visa 😀.

Sen kom det en utklädd "främling". Hon såg ut som en tjock fågelskrämma. Jag bara dissade henne, man ska inte bry sin hjärna i onödan tycker jag 😋. Matte verkade känna henne för hon gick fram och pratade med henne så jag tog en snabb hälsning mest för att vara artig.

Sist av allt var den en som sköt pistol när jag gick och när jag stod stilla. Det var som en liten "fjärt" för en som varit på nationaldagen och lyssnat på Sannaheds hemvärnskår då de avfyrar gevär från förra seklet. DÅ kan man tala om skott! Jag höjde inte ens på ögonbrynen av de små pistolskotten!

Efteråt kan man fråga sig varför jag gjorde alla dessa märkliga saker bara för att visa att jag är Bäst På Hoppning 🤔. Men jag fick mycket godis och inget gjorde ont så varför inte 😀.

Som ni förstår behöver jag vila upp mig efter allt detta så nu ska jag natta, tror det blir i husses säng ikväll 😀.

Slick på er alla från BPH-Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan