21. maj, 2012

Gammel-Matte

Voff!

Igår fyllde matte E år. Jag tror det var 26, det var vad hon sa iallafall. Det låter hemskt gammalt tycker jag 🙂. Hon firade med att köpa röda skor och en röd tröja på Sportshopen på Tanumstrand. Förmodligen för att se lite yngre ut. Där hade de fantastiskt fina toaletter. På herrarnas fick man pinka rakt in i ett akvarie 🤪! Både Bonzo och Zorro ville testa direkt men de fick de inte för matte E. Vi firade mattes ålderdom med att äta varsitt stort ben på kvällen.

Matte S har varit i Stockholm hela helgen på laserkurs. Första dagen var hon tvungen prata engelska hela dagen. Sen fick hon ett rum på 11:e våningen och då tiordes hon knappt titta ut genom fönstret. Det var synd för det var en fantastisk utsikt över vattnet! Vi gick och mötte henne på stationen ikväll och det var jättevarmt. På stationen blev vi klappade av en massa som tyckte vi var sååå fina.

Förra helgen var det agilitytävling. Det gick väl "så där". Jag blev placerad i alla lopp men jag gillade inte vädret värst så tiden blev usel. Det regnade nästan hela dagen. Vi satt i tältet och frös. När det äntligen blev lite sol var det dags att åka hem 😋.

Vi har tränat lydnad varje dag den här helgen. På bilden kan ni se när jag gör Tyska svängen! Jag är jättebäst på den😎. Om en månad ska jag vara med på min första tävling i rallylydnad, hoppas det blir Tyska svängen då! Bonzo oxh Zorro ska också vara med men inte Zessa för hon är lite trög! Hon kan inte ligg än!!!!!!!! Men hon är jättebra på apport. Kanske tycker hon bara att det är fånigt att ligga. Det visade sig iallafall att det var en inofficiell utställning på samma plats som rallylydnaden så hon ska få vara med på den istället. Stå kan hon iallafall.

Nu ska jag iallafall lägga mig 🙂!

Slick på er alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan