31. maj, 2012

En prinsessas dagbok

Noff!

Om 2 veckor ska vi åka på en tävling i rallylydnad i Karlstad. Alla ska tävla utom jag för jag är för fin för det. Mina dumma bröder säger att det är för att jag är korkad och inte kan skyltarna men det är dom som är korkade som är så lättlurade att de lyder några löjliga skyltar! Prinsessor gör inte sånt. Jag ska istället få vara med på en liten träningsutställning som är samtidigt. Min knäppa bror Zorro ska också vara med på den för att han måste träna på att visa sina tänder. Jag ska vara med för att vinna så klart . Zebbe ska också följa med och har ni glömt bort vem Zebbe är så är han vår granne och engelsk springer spaniel. Fast det där med engelsk är en ren lögn, han inte mer engelsk än jag och har aldrig satt en tass på engelsk mark! Hans matte är nervös för att glömma skyltarna men jag tycker hon kan gå som hon vill och inte låta någon annan bestämma hur hon ska gå. Jag brukar sätta mig ner och tar inte ett steg ibland när jag inte har lust att gå. Ibland blir man buren då och ibland får man godis. 

I helgen var vi alla, Zebbe, matte E, matte S och Zebbes matte Birgit i Söderhavet och badade. Jag hade badat en gång tidigare, det kan ni läsa om i Bonzos blogg så det var inte första gången. Jag badade både i Söderhavet och i Nordsjön. Efter badet i Nordsjön luktade man "pekka" som matte säger så när vi kom hem fick vi bada balsambad i balja i trädgården . Bonzo vill absolut INTE bada så han badade inte i Söderhavet men när vi kom till Nordsjön bestämde matte S att han skulle simma en liten sväng. Han fick en HEL kycklingstång men tvekade ändå . Själv hade jag simmat för minsta lilla bit! Efteråt var han störtsur eftersom han luktade lika illa som oss andra då fast han inte velat. Matte sa att det nog var alla metaller i vattnet som gjorde att man luktade illa . Jag såg inga metaller så jag vet inte riktigt.  På kortet ser ni iallafall mig vid badet innan jag hoppade i.

Matte E vill gärna att jag skriver att hennes andra PEK har kommit ut nu och det kan ni läsa http://www.biomedcentral.com/1471-2393/12/30 om ni vill. Jag kan avslöja att det är urtrist och på utrikiska så om jag vore ni skulle jag inte läsa det. Jag tror bara morfar kommer läsa det jag!

Nu ska jag titta på när Bonzo och matte S övar sitt freestylenummer. Jag kan avslöja att dom ser festliga ut. Dom ska visa upp det på kursavslutet om 2 veckor, jag fattar inte hur Bonzo ska hinna lära sig det tills dess!

Slick på alla men mest på min gullepappa som fyllt år från hans egen Prinsessa Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan