8. jun, 2012

Senaste nytt

Voff!

Idag kommer vi att rapportera lite grann var och eftersom jag är smartast och äldst börjar jag, Sandie:

Jag förstår att ni brinner av iver att höra hur det går med min bantning. Jag kan rapportera att det går fint 😀. Igår hittade jag ett duvägg som jag åt upp och dagen innan en bit av en hamburgare. Imorse när jag vägde mig visade vågen på 2940 mot 2900 för en vecka sedan 😀. Jag brukar väga 2750 och imorgon har matte E bestämt att hon ska köpa ett dietfoder! Vad är det för något? Fast, vem bryr sig, bara det går att äta 😋. På bilden får jag godis för jag sitter fint.

Jag tror jag fått massa muskler för jag har sprungit med matte S när hon åkt inlines jättemycket. Vi ser precis ut som Ceasar och Daddy då! Ni har väl sett på TV att de tränar så. Husse tror också att han är Ceasar. När vi skäller och jagar grannhundarna kommer han ut och klappar i händerna och visar finger. Sen säger han till matte att "man behöver inte säga något, dom tystnar direkt" men det är bara för att han ska bli glad och tro att han är "mannen som talar teckenspråk med hundar".

Nu är det jag, Zorro som skriver:

Jag har ett blått öra! Och jag har inte slagit det utan matte E har satt blå teip på det 😎. Det var för att det hängde lite framåt och det tyckte matte S var jättegulligt så när matte E sa att hon skulle teipa det sa matte S nej och sa till husse "inte tycker väl du att mamma ska få teipa Zorros öra". Absolut inte sa husse. Då sa matte E "jasså, vill du inte tjäna 50000 kronor om året på en jättefin avelshane"? Och där tror jag matte E tog i så hon storknade men det hade bra effekt på husse som sa "tejpa örat direkt" 🤪!! Själv tycker jag tejpen är jättesnygg. matte S säger att om det varit mammas eller Bonzos öra hade teipen varit borta på 30 sekunder. Jag har haft min i 4 dagar nu utan problem. Enda gången det är trist är när någon kommer fram och tror jag är en tjej och har rosett!

Husse och matte E tycker jag är bortskämd för på morgonen äter jag bara om jag matas ur hand 😙. På kvällen äter jag oavsett hur men lite service kan man väl förvänta sig. På kortet får vi godis av Emilia!

Nu äntligen får ni höra senaste nytt från mig Zessa:

Just nu bor både mamma och mina bröder här med mig för matte S är i Barcelona. Idag har hon badat skrev hon nyss till matte E. Det är roligt men ibland tar någon av mina bröder MIN sovkorg. Jag kan visserligen också ligga där men det är mer trångt då. Sen blir det trångt om utrymmet i husses knä vid frukosten. Då tar jag fram min allra gnälligaste röst för att husse ska tycka synd om mig och låta mig sitta mest i knät. Imorse sa husse att om jag inte passade mig skulle jag få heta "Pipis" istället för Zessa 😮. Nu måste jag skynda mig att ta MIN sovplats!

Slick på alla från Sandie, Zorro och Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan