3. jul, 2012

Var har tandfen tagit vägen undrar spårhunden

Noff!

Jag, prinsessan Zessa tappade en tand i förrgår. Enligt matte E var det en superviktig tand som hon anser att jag borde tappat för länge sen 😙. Hon har haft stora bekymmer för att jag har mina bebis-huggtänder kvar i överkäken. Så tappade jag plötsligt den ena. Ja, så väldigt plötsligt var det kanske inte för den har varit lös länge. Då kan man tycka att matte borde vara nöjd, eller hur! Men då började hon direkt oja sig över att det måste komma en ny tills vi ska åka till Köping. Tydligen ett ställe där någon tandkontrollant finns 🤔. Jag är mest bekymrad för att tandfen inte verkat hitta hit! Ni vet väl att tandfen kommer till snälla valpar som tappar sina tänder och lägger ett smaskigt ben under deras kudde 🙂. Kan hon ha kommit när Zorro sov över hos oss så han tog det? I så fall ska jag brotta ner honom imorgon. Tills dess får jag nöja mig med mitt amerikanska ben. Det fick jag av matte när vi var på stora CC. Det är ett ben som smakar bacon men som inte går att äta upp 🤪. Mamma säger att det bara är lättlurade småbarn som äter såna ben men jag tycker det är ett fint ben, orange på mitten. Zorro gillar det ibland, speciellt när någon annan tagit det.

Jag tror att jag ska bli spårhund när jag blir stor. Matte har köpt en sele, en påse torkat blod och en bok om hur man lägger spår. Sen har hon fått en rådjursklöv av Alf som vi har i frysen (ja, inte Alf alltså utan rådjursklöven, Alf får inte plats där). Husse tycker det är makabert att ha en rådjursklöv bland maten. Ni vet att det är tassen av ett dött rådjur va! Matte läste boken och det blev bekymmer redan i första kapitlet. Där stod det att hon skulle gå upp tidigt på morgonen innan någon annan vaknar och ut och lägga ett spår på en plats där hon inte gått nyligen. Hon blev jättetrött med en gång 😙. Jag väntar fortfarande på att få prova första spåret! Nu pratar hon om att vi kanske ska prova en kurs istället för då får någon annan gå upp och lägga spåret. Visst är min matte jättelat!!

Slick på er alla från just nu "tandlösa" men spårvilliga Zessa

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan