8. jun, 2016

Alla vill vara jag!

Noff!

Zorro här 🙂! Tänkte jag skulle skriva några rader om livet just nu. Allt är toppen!! I går var det nationaldag och då spelade matte S och husse K saxofon med blåsorkestern och dom spelade en sång där det var en som sjöng. Han sjöng "If I were Zorro" och den vann någon stor tävling så ni hör ju att alla suktar efter att vara jag 🤪.

Själv älskar jag att vara jag 😀. Jag menar hur skulle man kunna vara något bättre? Jag är snygg, smart, populär, lagom stor och i mina bästa år, har faktiskt ingen brist alls om jag får säga det själv (och varför skulle jag inte få det?). Dessutom har jag en underbar syster och bor bra.

För en månad sedan började jag på ett toppendagis där det är störtkul. Matte var jätteorolig när jag började där men hon har lugnat ner sig nu och klarar att inte titta på telefonen om någon sökt henne en hel timma i taget numera. Dagiset heter Tassalyckan och ni kan se på fotot lite hur det ser ut. Det är jag och brorsan på bilden. Han hälsar att han inte har bestämt sig ännu för vilka som han möjligen skulle tycka vara ok på dagiset. Han säger att han ska tänka på saken fram till jul!

Jag har rest en del senaste tiden, bland annat har jag bott på Gothia Tower i Göteborg och förra veckan bodde jag på hotell i Västervik när matte, jag och Bonzo hälsade på husse H som jobbade där. Ja, han jobbade inte på hotellet utan på en vårdcentral utanför Västervik. Egentligen jobbar han med ben men det här var ett extrajobb, jag tror det är för att matte äter så mycket som han måste jobba extra 🤪.

Själv skulle jag också gärna jobba med ben. Ska faktisk höra om jag inte kan börja på samma ställe som husse. Jag är JÄTTEBRA på ben 😋. Min mamma skulle oxå vilja jobba med ben, hon är faktiskt lika bra som jag på det.

Apropå ben ska jag ta mig an ett nu 😀.

Slick på nosen från Zorro

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan