15. jul, 2012

Idel framgångar....

Voff!

Jag är så bra att det nästan är jobbigt! I måndags var det andra tävlingen i Rallylydnad och jag blev 5:a igen. I pris fick jag: 1. Snofsigt läderhalsband av ett dyrt märke. Passar perfekt som ni ser på bilden 😀! 2. Fiffig vattenskål där man monterar på en PET flaska som fyller på vattnet automatiskt vartefter man dricker. 3. Resematskål 4. Tennisboll med snöre 5. Klicker. Så ni ser att jag drar in till hushållet! Dessutom fick jag min andra kvalificerande poäng och behöver nu bara dras med gröngölingarna en gång till (får man ju hoppas iallafall om inte matte E ställer till något elände på nästa tävling). Båda mina killar fick också kvalificerande poäng men inget pris. Min lilla söta dotter Zessa har nu äntligen lärt sig både sitt och ligg så framåt hösten ska hon debutera i gröngölingsklassen 🙂. Matte E och jag tränar Rally varje dag nu och i förra veckan kom mattes nyinköpta Rallyskylthållare. Matte byggde genast en bana på planen i Fjällbacka. Hon upptäckte då att vi måste köpa koner så vi kan träna slalom och spiralen så nu ska vi till Marieberg i vecka och handla. Matte tyckte skyltarna var så fina att hon plockade in dem efter varje gång så de inte skulle bli våta.

Så har jag hjälpt husse att måla sjöboden också. En sjöbod är egentligen samma sak som en friggebod fast den ligger vid vattnet. Jag låg i dörröppningen och tittade ut över havet och hjälpte till med att sätta en trivsam prägel och god lukt i huset. Husse målade med Falu rödfärg. Matte tvättade sen målarkläderna och då fick hon ett antal rosa strumpor eftersom färgen gick bort i tvättmaskinen och fastnade på strumporna istället 🙂.

Häromdagen var vi alla på GT-karnevalenI. Matte E, jag, Bonzo och småttingarna stod en bit ifrån så vi inte skulle få ont i öronen. Det var allsång också och matte E sjöng jättemycket, mer än som var nödvändigt faktiskt 😋. Vi såg likabra och hörde allt vi ville höra. Säkert 50 personer kom fram och ville klappa oss. Ja, jag vet inte om någon ville klappa matte E men vi andra blev klappade. Rätt var det var fick matte S komma upp på scenen och leda allsången. Det var för att hon är lite kändis eftersom hon spelar i BullareRevyn och är med i en del andra musikföreställningar också. Hon sjöng "sommaren är kort" och det var jättebra 🙂🙂. Bästa på hela dagen tyckte jag. Matte E rev upp sin iphone och filmade. Sen tänkte hon lägga ut det på facebook men då talade matte S "om döden" så hon tordes inte. Jag tänkte lägga en länk här men matte S var inte så entusiastsk över det heller konstigt nog. Fast JAG är inte rädd för matte S så jag la upp videon ändå så det är bara att titta! Hoppas ni hör att jag hjälper till lite  i början.

Igår var alla utom jag på Carneval i Grebbestad. Jag tyckte det var helt onödigt att åka dit eftersom det regnade. Det är otroligt få saker jag har lust att göra i regn. Ska jag vara riktigt ärlig kan jag inte komma på något mer än möjligen äta 🤪. Men äta,  det kan jag göra egentligen när som helst! Småråttorna skulle förstås iväg. Dom berättade att det varit jättekul och att dom ätit upp en björk 😮. Det hindrade dem inte från att äta kvällsmat med frisk aptit!

Nej, nu ropar matte E att vi ska träna igen.

Slick på er alla och håll tummarna för mig på torsdag för då är det agilitytävling i Karlstad, från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan