28. jul, 2012

Sommarnytt från Sandie

Voff!

Jag förstår att ni undrar hur det går med min bantning. Bra, kan jag rapportera! När jag vägde mig imorse hade jag gått UPP 40 gram och vägar nu 2950g 😀. Bra mat det där dietfodret! Bara man drygar ut det lite. Det gör jag. Häromdagen hittade jag en bit pizza i trappuppgången hos matte S till exempel och igår tappade matte E ett chips och idag tappade hon en fryst minimajs. Den sistnämnda var lite hård får man nog säga men den blev bättre när man tuggat en stund på den. Man får inte vara för kräsen! Jag tränar varje dag numera och igår var jag jättesnabb på banan. Matte E har fått för sig att jag blir snabbare om hon skriker högt och mycket. Det har hon rätt i för vem vill vara nära henne när hon skämmer ut sig med att skrika högt!

Vi var på tävlingar i Karlstad förra veckan. Först regnade det väldigt mycket på vägen dit men när vi kom fram höll det uppe lite grann så matte E och matte S skyndade sig att slå upp tältet. Givetvis regnade det när jag körde första loppet så matte klantade sig (har jag för mig, minns faktiskt inte så bra….. 🤔) så jag fick en disk. I hopploppet nollade jag för då hade det slutat regna men jag fick 4,59 tidsfel. Troligen för att matte ännu då inte hade kommit på att hon ska skrika hela tiden! Bubben chockade oss alla med att gå ett nollat lopp i hopp 🤪efter att han i vanlig ordning dragit ut utanför banan i agilityloppet. Han fick visserligen 21,19 tidsfel för han tog det VÄLDIGT lugnt i slalom men ändå!!

Husse har målat sjöboden och vi har uppmuntrat honom med glada tillrop och goda råd. Han var särskilt tacksam för råden 😙. Sen fick han klara sig själv några dagar när matte E, matte S och vi var i Kumla och jobbade. Då skyndade han sig att bli klar med målningen, förmodligen för att han fått så bra instruktioner innan vi åkte. Vi åkte tillbaka med Henrik i tisdags, husse hämtade oss och matte E i Uddevalla och matte S och Henrik åkte vidare till Göteborg. Matte E gillar Henriks bil för man kan titta på film i nackstöden medan man åker 😎. Hon såg en hundfilm som hette ”Marley och jag” men vi fick inte titta FAST det var en film för hundar. Matte påstod att slutet var för sorgligt för oss.

Nej, nu ska det visst bli lite matlagning, då måste jag vara redo i köket om utifall att…..

Slick på er från Er Sandie, Årets Bantare

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan