13. aug, 2012

Rapport från Zessa

Noff!

Oj vad länge sen som jag skrev nu! Jag har mest tagit det lugnt, ätit och vilat. Fast senaste veckan har jag börjat hårdträna rallylydnad 🙂. Matte E har anmält mig till en tävling i Stockholm så nu måste jag kunna alla moment tills dess. Svårast är att ligga still när matte går runt mig. Det är så svårt att se vad hon gör så jag måste nästan vända mig 🙂. I Stockholm är det en stor tävling med dubblerade klasser och mamma och mina brorsor ska vara med i 2 klasser var. Men JAG är bara anmäld till EN klass! Vad är det för fusk 😠! Matte påstår att det räcker med en klass första gången och Zorro säger att det är för att matte bara vill skämmas EN gång! Det ska han minsann få för att han säger, jag tänker klå honom så det bara visslar om det 😎.

Så måste jag berätta att jag blivit JÄTTEBRA på brädan och däcket i agility. Jag är bättre än Zorro på brädan för om han inte står allra längst ut på kanten så åker inte brädan ner alls! Zorro påstår att jag bara är tjockare än han men matte har sagt att det bara är muskler och det sa en domare på utställningen också, så det så 😋.

På bilden i dag ser ni hur vi har det vid frukost. Mamma paxar alltid för bästa platsen i husses knä och sen får vi ta det som blir över. Ibland tycker husse att det är svårt att äta men då kan vi hjälpa honom 🤪. Jag skulle särskilt gärna hjälpa till med skinkan!

Idag ramlade jag i en reningsdamm! Det började med att vi åkte i bilen och det var jättevarmt så jag blev SÅ törstig. Då skulle husse stanna bilen och matte såg en liten damm där hon tyckte det var trevligt att gå ut. Jag fick jättebråttom och kastade mig ut för att dricka i dammen men det var en hög kant så jag fick luta mig ut mycket. PLOPP sa det då och så ramlade jag i! Det var jättesvårt att komma upp så matte fick dra upp mig i selen. Gissa om jag var glad att jag hade sele då och inte mitt fina halsband 😀. Det visade sig att det var en damm som hörde till ett reningsverk för Arla och jag var svartprickig när jag kom upp. Fast ganska skönt med en kall avrivning, jag svettades inte på en lång stund sen.

Nu ska vi gå till tåget och möta matte S och Bonzo. Dom har varit hos Henrik i Göteborg och gissa om Bonzo är mallig för att han fick följa med.

Slick på er från Zessa 😘

Kommentarer

CB

14.08.2012 07:44

Fast jag tycker nog att Husse är den snyggaste. PS inga hundar vid matbordet hälsar CB

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan