2. sep, 2012

Det går bra!

Voff!

Nu ska jag berätta en stor nyhet. Lilla Siri, min minsta tös, ska flytta till Rumänien!! Hennes matte Carro ska börja skolan där och läsa till veterinär. Både Siri och Lusi ska följa med så då kan jag bara träffa dem när de är hemma på sommarlovet. Carro ska se om det finns utställningar i Rumänien för då ska Siri få vara med på dem för nu har hon fått alla sina tänder och ser perfekt ut i munnen 🙂.

Jag har varit i Stockholm nu 2 gånger på mindre än en vecka. Först var vi i Skarpnäck förra söndagen och tävlade rallylydnad. Hur det gick kan ni läsa på "rallysidorna" men den stora chocken var att Zessa tog kvalificerande poäng!!! ALLA var chockade 😮! Matte E tänkte nästan lämna återbud precis före start för Zessa var helt ofokuserad och bara for omkring och hälsade på alla, visste knappt ens vad "sitt" var. Och det berodde inte på det "fina" vädret iallafall. Regnet öste ner hela dagen och rätt ofta åskade det också. Tur vi har ett sånt toppentält 🙂. På bilden ser ni hur vacker jag är. Den togs i början av dagen när matte fortfarande envisades tro att regnet skulle sluta och att det var läge för kortärmat 😎. Jag kan berätta att hon väldigt snart efter att denna bild tog ändrade sig. Zorro och Zessa finns inga kort alls på för då regnade det så ingen kunde ta upp en kamera! 

I fredags var jag i Stockholm igen. På hunddagis!!! Jag matte E, matte S, Bonzo och Zorro åkte till Stockholm svintidigt. FÖRE frukost 😮 det är upprörande, eller hur! Zessa fick vara hemma för löptikar fick inte vara på dagis. Hon var ensam hemma och Alf tog hand om henne. Han blev väldigt förvånad för när de var ute och gick började Zessa plötsligt söka kantareller och visade honom flera stycken utan att han hade bett henne leta. Det mest förvånande är att hon inte lärt sig söka kantarell utan bara varit med när jag har sökt! Alf tyckte hon verkade ha anlag för att söka 🙂. I Stockholm så öste regnet ner hela dagen så det var precis som i söndags.

Idag var vi på agilitytävling i Örebro. Precis när jag skulle starta i hoppklass II fick jag syn på domaren som verkade kanontrevlig. Jag brukar inte bry mig så mycket om vare sig domare eller andra men bestämde mig för att hälsa före start. Ni kan tro matte S blev förvånad när jag tog en runda bort dit. Som tur var räknades inte den tiden men det gick liiite trögt i början så jag fick 72 hundradels tidsfel på ett annars perfekt lopp. I hopp hade jag en klar nolla. Bonzo var helt stissig av att Zessa löper och vägrade vika från matte E´s sida, eller närmare bestämt från hennes byxor som luktade Zessa 🤪! Det slutade med att matte E fick köra med Bonzo istället för matte S och det gick jättebra för Bonzo hade inte en tanke på att dra av från planen!!

Nu ska jag äta upp mitt nya ben, slick på alla men mest på moster Karin och Yvonne som båda fyllde år 30 augusti. Tror dom fyllde 25 eller något liknande 😘. Själv fyllde jag 6 år den 15 augusti och på fredag som kommer fyller matte S år.

Från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan