13. sep, 2012

Siri

Voff!

I söndags var min minsta lilla skrutta SIRI och hälsade på. Hon var precis lika söt, ja kanske till och med sötare än jag mindes! Faktum är att hon är väldigt lik MIG 😀. Hon är väldigt lik Zorro också, man kan verkligen se att vi är släkt. Det kan men inte lika bra med Bonzo och Zessa men dom är ganska lika varandra, lite tröga, godmodiga och inte lika finlemmade som vi. Grannbarnen kallar dem Stora Kelgrisen och Lilla Kelgrisen. Bonzo pussar alla och gärna ända in till gommen! Jag tror att dom är mest lika sin pappa. Zessa är väldigt nöjd med det för hon är övertygad om att hennes pappa skulle älska henne. Det tror jag också för ALLA älskar Zessa. Hon är en sån som kan vara med vem som helst för hon kommer överrens med alla.

Siri och Zorro är lika smarta som jag 😎. Siri kunde redan "fnys" 🙂! Dom är lika små nästan också, Siri vägde 1650 g när matte E vägde henne och Zorro väger 1900 g om han inte bajat innan för då väger han bara 1850 g 😙. På bilden kan ni se vad lika Siri och Zorro är!

Det var sista gången på länge som vi träffades för nu flyttar Siri, Lusi, Carro och Adde till Rumänien där både Carro och Adde ska börja i skolan och bli veterinärer. Men om några år kommer Carro att göra praktik och den får hon göra i Sverige och då ska hon få vaccinera mig! Kanske....!

Det kommer fler kort på Siri på valpsidan så fort matte fixat till dem i datorn. Matte E försökte ta ståkort men Siri tyckte det var onödigt så dom blev inte så bra.

Jag har nästan gått klart fortsättningskursen i Rallylydnad nu och om ni inte förstod det ändå kan jag berätta att jag är den klart lysande stjärnan där också . Ni trodde kanske att jag skulle ha problem med "Åttans frestelser" 😙? Icke säger jag bara! Skulle JAG falla för frestelsen att äta godis under tävling!! Absolut inte (för då blir matte E JÄTTESUR). Det törs jag inte riskera och just nu läser hon en bok om hur man får sin hund att lyda utan att den vet om det, dvs hur man LURAR den stackars hunden att tro att det är kul att göra som matte E vill. Jag tror hon tänker tillämpa metoden på husse också 😮 så hon kan ju träna på honom först!

Annars är hon lite sur just nu för hon skickade in en artikel om Rallylydnad till Chihuahuabladet men dom har inte hört av sig. Visserligen stod det "om du inte hör något hör av dig igen" så det kanske var helt normalt men matte E gillar inte att tjata. Eller, det gör hon ju visst! Hon tjatar jättemycket både på mig, matte S, husse och Zessa. Hon får skärpa sig och skicka in igen!

Nu ska jag iallafall ta och äta kvällsmat, förmodligen måste jag utföra något stordåd för att få den men det kan det vara värt.

Slick från Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan