25. sep, 2012

Ett år nu!

Noff!

Nu har jag (och föralldel Zorro också) fyllt ett år! Då är man stor och får göra vad man vill säger Zorro. Jag tycker fortfarande att det varkar som man mest ska göra som matte vill. Hon har så underliga idéer 🤨 nu har hon fått för sig att det är nyttigt att träna "ligg" innan man ska få mat! Jag gillar inte ligg, särskilt inte om det är vått i gräset 😙. Jag tycker inte prinsessor ska behöva ligga på vått gräs! Deras matte ska ha med en varm och go´dyna som dom ska ligga på tycker jag 😎. Min matte har många konstiga idéer, hon tycker till exempel att man ska bajsa innan man nattar 😮. Det kan man väl inte bara bestämma så där!! Man kanske inte är nödig alls! Häromkvällen skulle hon promt ha sin vilja igenom och vi gick varv på varv för hon trodde hon skulle trötta ut mig och att jag skulle ge upp 😋. Ni fattar hur det gick va! Till slut fick jag gå in för matte gav upp och insåg att är man inte nödig så är man inte. Men hon fick en bra promenad och det behövde hon 😋.

På vår födelsedag åt vi ben som var som små skor. Dom var goda. Matte, matte S och husse firade med kyckling Nachos. Det luktade gott och jag hade gärna tagit en bit också. Lillasyster Siri firar i Rumänien där hon bor just nu. Säkert hade hon bättre väder än vi hade här.För att Zorro ska bli lite avundsjuk sätter jag in en bild på mig och Siri och så skickar jag ett JÄTTEGRATTIS tvärs över Europa ända till Siri och jättepussar till både Siri, hennes reservsyster Lusi (som jag är lite rädd för, hon är sträng och vi måste kalla henne TANT Lusi!) och så till snälla Carro, deras matte, förstås 💋❤💋. Fler bilder på Siri kan ni se på valpsidan.

Slick på er alla, nu ska jag gå ut och inte bajsa 🙃 hälsar

Hennes kungliga höghet prinsessan Zessa 🙂

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan