14. okt, 2012

Text

Voff!

Igår badade jag igen. Det var jättekul. Till och med Bonzo doppade fötterna lite men inte lika mycket som jag, Zessa och Zorro. Vi badade på vår strand och sprang ut till lilla ön utanför med matte S. Som ni ser på bilden springer jag mest och bäst 🙂.

Matte S gjorde sin första operation på egen hand förra veckan 😙. Hon opererade matte E i huvudet!! Ja, det var ingen hjärnkirurgi alltså men matte E hade en liten knöl i huvudet som hon irriterade sig på. Först hade matte E tänkt operera sig själv men den satt så olämpligt till att hon inte såg tillräckligt bra i spegeln. Eftersom hon trodde det var ett aterom (en läskig knöl fylld av talgfett alltså) fick matte S assistera vid en sån operation på en patient för att se hur man gjorde. Efter jobbet dukade matte upp allt till operationen och lade sig på op bordet! Modigt va!!! Matte S bedövade och gjorde sen snittet precis som hon lärt sig 😎. Tråkigt bara att matte E hade fel diagnos 😋. Så går det när man inte kan se knölen utan bara gissar i blindo! När det upptäcktes sa matte E bara "då får du skära som en vanlig operation, det har du ju sett hur man gör". Matte S skar och sen fick hon fotografera och visa matte E hur det såg ut. Tur det finns iphone 🙂. Sen sydde matte S fyra stygn och det blev jättesnyggt tyckte hon. I förrgår tog hon bort stygnen och det verkar fortfarande hålla ihop så det blev nog bra. Matte S blev så taggad att sen ville hon operera husse men han påstod bestämt att han inte hade något som behövde snyggas till med operation. Matte E sa att det hade han nog visst men det finns ju ändå gränser för vad man kan göra 😀.

Idag skrev matte och matte en sketsch till Bullarenrevyn. I alla fall matte E tyckte den var väldigt rolig och skrattade mycket. Sen läste dom den för husse och han tyckte också att den var ganska rolig. Imorgon ska de skriva färdigt en sång som dom håller på med.

På torsdag ska vi till veterinären, Leif alltså.  Hade vi väntat 2 månader till med att gå dit hade vi sluppit åka till Örebro för då hade deras nya klinik i Kumla varit färdigbyggd. För min del hade vi gärna kunnat vänta. Matte påstår att jag ska visa upp mina tänder för att se om det behöver skrapas tandsten 😠. Varför i allsin dar skulle det behövas? Har jag klarat mig bra i över sex år utan det klarar jag mig minst sex år till! Bonzo ska också visa sina tänder och valparna ska visa sina knän fast det heter patella har matte sagt. Om dom blir nollade blir alla glada. Det blir dom säkert säger Bonzo för dom är ju "nollor" hela dom 🙂. 

Lilla Siri som flyttat till Rumänien har fått en "coach" och har börjat utställningsträna. Hon ska debutera på utställning 19-20 januari där hon bor i Rumänien. Hon hälsar att hon tänker bli rumänsk champion 😀! Det kommer hon passa bra till tycker jag. Hon är såå vacker, helt lik mig 🙂. Hon hade upptäckt där nere i Rumänien att Lusis systers barnbarn hade samma pappa som hon! Tänk då har hon ju släkt som hon kan hälsa på.

Nu ska jag sova, jag har tagit en väldigt bra plats på soffan ikväll. Enda bekymret är att Zessa snarkar lite och pratar i sömnen.

Slick alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan