31. okt, 2012

Kändisar

Voff!

Har ni hört vad mycket dom pratat om mig på TV senaste dagarna! Jag har hört det jättemycket." Snart kommer Sandie" har dom sagt och "nu förbereder alla sig för Sandie". Då tror jag dom menar att dom förbereder någon god mat att bjuda mig på. Dom har till och med skrivit om mig i tidningarna men dom stavade mitt namn fel! Jag ska be matte E att tala om för dom att jag stavar med ie på slutet, inte y. Och till nyår blir jag ännu mer känd för då ska tydligen filmen som jag och Bonzo är med i ha premiär. Den heter "Ego" och jag är iallafall VÄLDIGT bra 😎.

Matte och husse är också kändisar. Dom är fotomodeller! Det kan man inte tro när man ser dom. För ett par är sedan blev både jag, husse, matte E och matte S fotograferade i Uppsala när vi var och tittade på några gamla högar. Det var en RIKTIG fotograf och han sökte modeller till kort han skulle ta. Sen var det några som såg matte E och husse i en reklam för Sigtunahem och nu senast var de med i en reklam i en tidning i Ale!Matte E är jättenöjd med det kortet. Matte S är fortfarande arg för att hon just den dagen tagit på sig mjukisbyxor 🙂. Hon är säker på att hon hade blivit frontfigur annars. Jag är också nöjd med mina kort, ett av dem kan ni se i min ruta på sidan "Bonzos släkt". Ett annat kan ni se här ovanför. Jag tänker inte sätta in kortet av husse och matte E för dom är redan så malliga så nu blir det ett av mig och matte S. Han som tagit korten heter Johan Alp och jag får ha dom på min hemsida för jag har frågat honom 🙂. Matte E och matte S har också varit fotomodeller för juniortouren i golf. Ett tag var dom ofta med på annonser för tävlingar i tidningen! Matte E var jättenöjd med den bilden också, hon och matte S hoppade och gjorde "give-me-five". Hon såg lite enfaldig ut men det är väl bra om hon själv är nöjd!

Zessa är inte känd alls men hon har startat en lovande karriär som tjuv 🤪. Matte saknade sina vantar häromdagen och så småningom såg hon att de låg i Zessas sovställe. När hon tog fram dem hittade hon också 2 pannband och ett skohorn 😮. Nu får Zessa starta om på nytt för nu är hennes gömställe länsat.

Nu ska jag sova, jag har egen säng nu! Nu när matte S flyttat har jag tagit över hennes säng så jag har inte bara egen säng, jag har eget rum också!

Slick på er alla från Er egen orkan Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan