8. jan, 2012

Årets första Voff!

Voff voff!

Nu är det nytt år och med stor tvekan valde jag den "nya designen" på årets Voff! Själva färgdesignen heter dessutom "Prinsessa" 🤭. Det var Zessa som ville att vi skulle välja den och som den goda mor jag är gav jag med mig.

Nyår passerade utan bekymmer. Vid 12-slaget var det några i kvarteret som placerat ett jättefyrverkeri utanför vårt hus på gatan. Det var vackert och eftersom ingen av oss är skotträdda brydde vi oss inte om det mer än så. Zorro och Zessa hade fått gå in till grannen där husse och matte E var på fest ifall de skulle bli rädda men det blev de inte. Fattas bara annat, i vår släkt är vi inte rädda för smällare. Bonzo skryter lite med att han tom har papper på det!

Just nu har vi lite lugnare än vanligt för Zorro och matte S är i Grebbestad hos Klas och en läskigt stor rottweiler som heter Hoffa. Vi tvingades promenera med honom i helgen, förmodligen var det för att han var lite skrajsen av sig och behövde ett par vakthundar. Varken jag eller Bonzo hade lust att åka med och bo hos honom så vi utsåg Zorro till reserv-vakthund och så fick han åka med. Matte S har föreställning på revyn varje kväll så då vaktar Zorro både Klas och Hoffa. Hittills har han klarat det fint, han brukar sms´a hem lite bilder. På bilden här kan ni se om ni ser honom. Ja, ni vet en bra vakthund jobbar ju i "det dolda" 🙂.

Jag har fått ett nytt halsband. Det var svinaktigt dyrt sa matte E och heter halvstryp!! Jag vet inte varför 🤨 inte har jag strypt någon med det ännu iallafall. Det är av märket Hurta och i svart läder. Matte säger att det är därför det är dyrt. När vi köpt det hade vi nog inga pengar kvar för Zessa som skulle få ett nytt halsband fick ärva mitt gamla istället. Matte hade iallafall så det räckte till en påse med 100 ben 🙂! Vi provade dem direkt på kvällen så nu är det bara 97 kvar. Zessa fick en ny matskål iallafall för den hon och Zorro hade tillsammans tog Zorro med sig till Klas och Hoffa. Hoppas Hoffa inte har ätit upp den.

Jag och Bonzo har anmält oss till kurs i Rallylydnad, den börjar i april. Matte E tror att jag ska bli jättebäst i det och det tror jag också. Ingen tror att Bonzo ska bli bäst 😙!

Nu vankas här lite kvällsmat verkar det som!

Slick på er alla från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan