9. dec, 2012

Snart kan vi ALLT!

Voff!

Idag ska jag berätta om vad vi håller på att träna på just nu. Jag börjar väl med det bästa, nämligen mig själv. Det är ju inte så mycket jag inte kan egentligen och nu är jag stensäker på att backa. I alla fall om jag får en belöning 😎. Belöning = MAT!! Jag älskar mat och skulle kunna äta hela dagen om jag fick. Jag tar ALDRIG något från tallriken när jag sitter vid bordet och husse tycker jag är jätteduktig som kan ha världens godaste skinkbit precis framför nosen utan att ta den även om jag är ensam vid bordet i vardagsrummet. MEN om det ligger minsta smula UTANFÖR tallriken DÅ tar jag den 😙!

Jag har fått en ny aktivitets-mat-kon som det är ett enda hål i på toppen och som man måste slå omkull och rulla för att något ska komma ut. Varje gång man slår ikull den reser sig den upp av sig själv. Zessa skulle svälta ihjäl om hon fick sin mat i den!! Hon klarar inte ens Tottes tärning än och den är ju världens enklaste.

Appropå Zessa går hon på klickerkurs (som ni ju redan vet). Hon har lärt sig ”gå runt” nu så det gör hon 20 gånger om dagen och tror att hon ska bli belönad för det! Just nu tränar hon med Target-pinne och målet är att stå på bakbenen.  Hon är lite mallig just nu för hon fick vara demonstrationshund med Karin senaste gången. Ni kan se henne och Karin på bilden.Karins Ludde är halvbror med Zessas pappa eftersom hans pappa är Zessas farfar så Zessa anser att hon och Karin är släkt! Hon är också lite mallig för sin Target-pinne. Jag tycker det ser ut som en blompinne med en gul flörtkula i toppen jag😋.

Bonzo tränar också med Target-pinne och han lärde sig gå på bakbenen på nolltid. Han säger själv att han är klassens stjärna. Han anser sig numera så avancerad att igår var han på en kurs där man lär sig kontrollera sin bakdel!!!!!! VAD är det för kurs? Och vadå kontrollera? Han hade med sig en liten pall hem att öva på. Tydligen ska han stå med framtassarna på den och vicka på rumpan! Okey, sådana övningar gör mig misstänksam. Och jag hade tur för om det inte varit så att matte E var upptagen första kurstillfället skulle jag också gått den kursen!!  Bonzo har lärt sig backa spikrakt bakåt på den där klicker-kursen också så snacka om bakdelskontroll.

Zorro går ingen kurs alls just nu vilket inte beror på att han är fullärd. Han tränar med Target-pinne hemma och ägnar sig en hel del åt snöpulsning. Han försvinner helt i drivorna och älskar det 🤪. Matte och matte har köpt både reflexvästar och blingbling åt oss alla bara för det så att vi ska synas. Därför ser jag nu ut som en julgran med chockrosa reflexväst och en blinkande lampa på ryggen. Det passar i och för sig bra nu eftersom det snart ÄR jul men sen då??

Nu ska jag ut och lysa upp tillvaron för grannarna!

Slick på er allihop från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan