1. jan, 2013

Nyårslöften

Voff!

Nu ska jag berätta om våra nyårslöften 🙂. 

Matte E har för sin del inte lovat något bestämt mer än att hon ska ha klart sitt manuskript till avhandlingen till första veckan i april. Det blir nog hennes handledare glada för skulle jag tro eftersom det har tagit snart 10 år 😎. 

Själv har jag lovat att alltid äta upp min mat, att tvätta husses öron varje dag och att kanske om jag känner för det ta minst 2 kvalificeringar till i Rallylydnadens fortsättningsklass. Men när det gäller det sista gör jag som Orsa kompanie, lovar inget säkert 😋. 

Zessa har lovat att skriva klart sin bok och att hon ska komma ihåg hur en targetpinne ser ut tills hon börjar på klickerkurs 2. Hon har också lovat att hon ska tvätta husses näsborrar varje dag och att hon inte ska svälja mer än högst 5 hela matkulor åt gången.

Zorro har lovat att han ska vara stilla i vaket tillstånd minst 10 sekunder varje dag och att han aldrig mer ska visa tänderna för någon italienare. Han har också lovat att bara äta bajs 2 gånger om dagen och att om han funderar på att äta fler gånger i så fall först bjuda. 

Bonzo har lovat att leka med husse varje dag och att sova i matte S säng varje natt. Han har också lovat att inte äta upp Buddy på klickerkursen och att bara skälla på grann-Haggis 98 % av de gånger han ser henne.

Husse har lovat att spela saxofon varje dag och matte S har lovat att inte lova något alls 😀.

Jag hoppas att ni alla har lovat något lika bra som vi har.

GOTT NYTT ÅR allihop ❤!

Nyårsslickar från Er Sandie

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan